Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior löneadministratör/Lönesupport

Om tjänsten

Om rollen
I rollen som löneadministratör ansvarar du för beräkningar, beredning och utbetalning av löner samt andra löne- och ekonomirelaterade uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även kontoavstämningar och tidrapportering i lönesystemet. Du supporterar i att besvara lönerelaterade frågor från anställda samt rapporterar till myndigheter.

Tjänsten är på 40h/vecka, kontorstider. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är självgående självständigt driver ditt arbete framåt. För att trivas i rollen ser vi även att du är noggrann, strukturerad men också trivs i en föränderlig miljö. Då arbetet innefattar intern support är det av vikt att du har en tillmötesgående inställning samt social förmåga.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av löneadministration samt en YH eller universitetsutbildning inom lön eller ekonomi. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Varför ViKöperDinBil.se?

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 30 marknader, över 3000 anställda globalt och med fler än 350 test- och inköpsstationer. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vkdb Sverige AB

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2018-06-18
Övrigt:
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) genom att trycka på ansökningsknappen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Sackemark på 076-324 80 19.


Senaste inkomna jobb