Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löne- och ekonomiansvarig

Om tjänsten

Presentation

Vi söker nu en löne- och ekonomiansvarig till vår kund som är verksam inom golventrepenad.

Uppdraget, som är på konsultbasis, startar omgående och förväntas pågå i 3 månader med möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta i företagets härliga lokaler i Skogås, Huddinge.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som löne- och ekonomiansvarig kommer du att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att kartlägga företagets lönestruktur och ansvara för hela företagets löneprocess. Du kommer även att arbeta med tidrapportering och du kommer även att sköta kontakten med myndigheter. Mer ingående kommer dina ansvarsområden innefatta:

- Granskning av scannade fakturor
- Hantering av leverantörsfakturor och leverantörsbetalningar
- Scanning av avtal
- Förberedelse av månadsbokslut
- Bokföring
- Kontinuerlig uppdatering av personalhandbok och ekonomipärm.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med relevant utbildning och som har erfarenhet av självständigt arbete med ekonomi och löneprocessen från ax till limpa. Du har goda kunskaper i Office paketet och du talar och skriver obehindrat på svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av attest och systemen 3L, Flex Lön och Assendo.

Som person är du serviceinriktad, effektiv och förbättringsorienterad med sinne för kvalitet och utveckling. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du analytisk och du innehar en god förmåga att se helhetsperspektiv.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
42706
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=42706
Sista ansökningsdag:
2015-12-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb