Löneadministratör för uppdrag med start omgående

Om tjänsten

För kunds räkning, med kontor väster om Göteborg, söker vi nu en löneadministratör redo för uppdrag till och med mars 2019. Vi söker dig som vill arbeta med lön fokuserat på att förbättra och kvalitetssäkra nuvarande processer. Efter avslutat uppdrag finns goda möjligheter till vidare anställning hos vår kund.

Som löneadministratör kommer du ansvara för löneprocessen samt koordinera lönekörningen mot extern partner, vara tillgänglig för lönerelaterade frågor från dina kollegor, arbeta med förbättringar samt ansvara för att lönekörningen är kvalitetssäkrad. Du bör därför ha tidigare erfarenhet av självständigt arbete i rollen som löneadministratör, med både kollektivanställda och tjänstemän. Noggrannhet, integritet och diskretion är av stor vikt i ditt arbete, då känslig information hanteras på daglig basis. Rollen rapporterar direkt till redovisningschef och du kommer att tillhöra bolagets ekonomiteam. Har du erfarenhet av logistikbranschen är detta meriterande.

I rollen som löneadministratör har du många kontaktytor, vilket kräver att du är service minded och utåtriktad. Du bör drivas av att hela tiden utveckla och förbättra arbetsrutinerna, för att effektivisera och höja kvaliteten i ditt arbete.

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.

LöneadministratörVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
KONSONANS AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.contaplus.se/lediga-tjanster/?id=3600
Sista ansökningsdag:
2018-12-16


Senaste inkomna jobb