Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör, Henån

Om tjänsten

Referensnummer
KS 2015:1987


Placering
Personalenheten

Om arbetsplatsen
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. Vi har cirka 1 200 anställda arbetsplatsen


Personalenheten är centralt organiserad och arbetar med samtliga lön och HR frågor. Enheten präglas av förändringsarbete och arbetsglädje i ett högt tempo. Som löneadministratör hos oss är du en del av ett starkt team med mycket god sammanhållning.
Vi tillämpar flextid och möjlighet till semesterväxling. Som anställd i Orust kommun har du även möjlighet att leasa en miljöbil.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att genomföra hela löneprocessen från bearbetning till utbetalning och arbetar efter devisen "rätt lön i rätt tid". I uppdraget ingår lag- och avtalstolkning, driftkörningar samt att vara support i lön- och själservice/schema/bemanningssystem. Vi använder oss av lönesystemet eCompanion och schema/bemanningssystemet BeSched. Vidare blir du också ansvarig för annonsering samt att ta hand om ansökningar för Stab samt samhällsutveckling. Arbetet innebär mycket kontakter med våra anställda, chefer, förtroendevalda och olika myndigheter. Du trivs med en serviceinriktad roll, är kommunikativ och trivs i en verksamhet i ständig förändring.


Kvalifikationer/personliga egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom löneadministration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha 3-5 års erfarenhet av löneadministration. Det är meriterande att ha arbetat med löneadministration inom offentlig sektor. Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och tycker om att arbeta i team där man stöttar och peppar varandra.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Övriga upplysningar
Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Arbetsplats

Arbetsplats:
ORUST KOMMUN, Kommunstyrelseförvaltningens Stab
Hemsida:
http://www.orust.se

Ansökan

Referens:
KS 2015:1987
Sista ansökningsdag:
2015-12-15
Övrigt:
https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167


Senaste inkomna jobb