Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör

Om tjänsten

Presentation

VI söker nu en löneadministratör till en av våra kunder i Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis med start omgående under minst tre månader. Urval sker löpande, tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som löneadministratör kommer du bland att arbeta med följande arbetsuppgifter:

• Back-up för lönespecialist
• Registrering och underhåll av data i företagets Tid- och HR-system
• Uppläggning och revidering av uppgifter kring våra medarbetare i Previas Extranät
• Support vid rekrytering av terminalarbetare inför företagets högsäsonger
• Ansvar för beställning av kontorsmaterial
• Ansvar för evenemangs-, lokal- och resebokningar
• Övrig förekommande administrationUtbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande. Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete. Du har hög kunskapsnivå inom olika IT baserade system samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare har du kunskaper i kollektivavtal för såväl arbetare som tjänstemän.

Som person är du stresstålig och flexibel. Du har en god analytisk förmåga, hög integritet och värnande om tystnadsplikt i förhållande till personalärenden. Du tycker om problemlösning och har en god förmåga att prioritera och ta egna beslut. Du behärskar svenska i såväl i tal som skrift.
Det är meriterande om du har arbetat med IFS tidssystem.
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Jönköping AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
42707
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=42707
Sista ansökningsdag:
2015-11-27
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb