Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör

Om tjänsten

Vi söker en Löneadministratör med redovisningserfarenhet till vår kund Umia!

Umia är ett nystartat företag inom entreprenad, VA, rör, el och styr och reglerteknik. I Luleå är de ca. 60 anställda och deras filosofi är att skapa enkla energisnåla helhetslösningar år sina kunder. De har även kontor i Umeå och Uppslala. Läs mer på www.umia.se

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ha en viktig roll som Löneadministratör och administrera löner för ca. 45 medarbetare, hantera kundreskontra och göra månadsbokslut. Du kommer också att vara ett administrativt stöd för projektledarna. Posthantering, stöd och service i den dagliga verksamheten kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har en relevant ekonomiutbildning kommer att passa perfekt på detta uppdrag. Har du erfarenhet från att ha arbetat i Visma Lön kommer du lättare kunna lösa dina uppgifter.

Meriterande är om du har någon form av PA-utbildning då du kommer att hantera vissa avtalsfrågor.

Vi söker dig som har hög kapacitet och ett personligt driv. Är du självgående och noggrann samt tycker om att ge service kommer du att trivas på detta uppdrag. Din prioriteringsförmåga och flexibilitet kommer att hjälpa dig att leverera ett gott resultat.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco med uppdrag hos vår kund med goda möjligeter till övertag. Uppdraget startar så snart som möjligt.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Om du redan har en profil hos oss loggar du in nedan med mailadress och lösenord.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Konsultchef Carolina Sevä tel: 070-249 20 60. 

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Heltid, dagtid. ca. 6 månader med möjlighet för anställning hos vår kund Umia.
Lön:
Fast lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=948DD72D-338A-4558-8A74-050C6438CC62
Sista ansökningsdag:
2015-12-06
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb