Löneadministratör med potential sökes!

Om tjänsten

Perido söker en löneadministratör till vår kund, en kommun strax sydost om centrala Stockholm. Som löneadministratör ingår du i ett team med ett tiotal kollegor men arbetar självständigt med hela löneprocessen mot de enheter du stöttar. Tjänsten är placerad på kundens kontor i fina lokaler med goda kommunikationsmöjligheter.

Här får du användning för din noggranna sida och ditt siffersinne. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att säkerställa att rätt lön betalas ut i rätt tid samt att lagar och avtal följs. Du ger stöd och service till chefer och medarbetare i lön- och avtalsfrågor samtidigt som du trivs med att utveckla och förbättra befintliga rutiner.

Vi letar efter dig som är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga liksom en professionell inställning. Du är en nyfiken person som kan se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du löser problem med hjälp av din analytiska och positiva attityd!

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Något/några års erfarenhet av löneadministration alternativt en yrkesutbildning med fullgjord praktik inom området
• Goda kunskaper inom MS Officepaketet samt i något lönesystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande

• Erfarenhet av personal- och förhandlingssystemet PersonecP
• Kunskap/erfarenhet av arbete inom pensionsområdet
• Kunskaper om att tillämpa olika kollektivavtal
• Erfarenhet av löne- och personaladministrativt arbete inom en större organisation

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Är du en strukturerad och noggrann löneadministratör som vill ta dig an nya utmaningar? Har du jobbat en del med löneadministration eller precis slutfört din yrkesutbildning inom området? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30615 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30615
Webbplats:
https://perido.se/jobb/loneadministrator-med-potential-sokes/
Sista ansökningsdag:
2019-01-04


Senaste inkomna jobb