Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör

Om tjänsten

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Landstingsservices huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid landstingets övriga enheter. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.

Verksamheten Administration består av Ekonomi, Löneservice och Konsult.
Löneservice finns i Örnsköldsvik. Vi söker nu några medarbetare med erfarenhet av löneadministration till vårt löneteam då vi behöver stärka upp det under en tid framåt.


2 Löneadministratör

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta kundorienterat med målet att ge högkvalitativ service till landstingets verksamheter.
Arbetsuppgifterna består av renodlad löneadministration, utskrifter av intyg, kontakter med olika myndigheter, support och konsulting inom arbetsområdet, stöd och service till verksamheten. Våra IT-verktyg inom HR-området är Heroma och Heroma Självservice.Vi förväntar oss.
.att du är serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann och har ett genuint intresse för människor. Du har också lätt att samarbeta med andra.
. att du kan arbeta med "flera bollar i luften". Då vi arbetar konsultativt ställs stora krav på din förmåga att ta egna initiativ, skapa och utveckla goda relationer samt kunna möta och samtala med människor i olika situationer.
.att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och/eller tidigare erfarenhet av löneadministration. KY-utbildning i löneadministration är även det en merit. Mycket stor datorvana samt kunskap i Word och Excel. Du har även goda kunskaper om den arbetsrätt som ligger till grund för löneadministration. tex semesterlag, arbetstidslag, föräldraledighetslag m.fl.
Anställningen avser heltid och visstidsanställning av 2 löneadministratörer.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Allmän visstidsanst 2015-12-01 till 2016-09-30
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västernorrland
Hemsida:
www.lvn.se

Ansökan

Referens:
66:2015:30
Webbplats:
http://web1.heroma.se/PROD/LVN_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageLedigaJobb.aspx?arenderef=5011075455160678764&benamning=L%c3%b6neadministrat%c3%b6r
Sista ansökningsdag:
2015-12-07
Övrigt:
Sök via länk nedan


Senaste inkomna jobb