Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör till centrala Göteborg

Om tjänsten

Vi söker för omgående start en erfaren löneadministratör till vikariat under 12 månader i centrala Göteborg. 

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att arbeta med företagets hela lönehantering som förutom lön består av hantering av reseräkningar, tidrapporter, personalförmåner, pensioner och lönerevisonsarbete. Företaget har ca 350 anställda tjänstemän. 

Tjänsten tillhör HR och det dina arbetsuppgifter kan även vara generell HR-administration. 

Tjänsten är ett föräldravikariat i ca 12 månader på heltid och dagtid. Företaget sitter mycket centralt i Göteborg. Vi jobbar med urvalet löpande och välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Vem är du? 

För att passa till tjänsten tror vi att du har minst två års erfarenhet av löneadministration och att du har kompetens att självständigt sköta hela arbetet med löner.

Företaget arbetar med Hogia lön och har du erfarenhet av detta är det starkt meriterande. Vidare är bra egenskaper i Excel önskvärt. 

Som person är du självständig, ansvarsfull och noggrann. Vidare är du flexibel och trivs i en modern och snabbrörlig organisation. 

Om TNG 
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

Vi använder oss av screeningtester i våra rekryteringsprocesser. Har du någon funktionsnedsättning som gör att du kan få svårigheter att genomföra testerna tex om du har dyslexi, ta kontakt med oss. Det finns tidsbegränsade inslag i testningen som kan göra att dyslektiker missgynnas och vi vill gärna hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna. Du får gärna ringa oss om du har övriga frågor eller funderingar.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Vikariat. Heltid.
Lön:
Lön/förmåner enl. ö.k.

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=931D07C1-F70C-456A-9519-0E3FEE838BE5&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2015-12-04
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb