Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör till Cramo

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Cramo. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Solna. Här kommer du till ett dynamiskt bolag där det råder en god stämning. Du kommer att tillhöra en grupp med bra sammanhållning som har nära till skratt!

 

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att ingå i ett härligt HR-team som består av åtta medarbetare. Du kommer tillsammans med en kollega på lön hantera företagets ca. 1 000 löner. Du rapporterar direkt till HR-chefen.

I rollen som löneadministratör kommer du ha breda och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen i lönesystemet Agda PS och vara ansvarig för den löpande löneadministrationen och att rätt lön utbetalas i rätt tid. Du kommer bland annat arbeta med att hantera tidrapporter, reseräkningar, filöverföringar, efterrapportering till ekonomiavdelningen, statistik och semesterberäkningar. Du följer gällande kollektivavtal, lagar, skatteregler och företagets policys. Vidare kommer du arbeta med kontoavstämningar, pensioner, försäkringar etc.

Du kommer även ha mycket kontakt med chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller har en KY-utbildning inom lön. Du har några års erfarenhet av lönearbete och god förståelse för ekonomi. Har du erfarenhet av Agda och Flex är det en mycket stor fördel samt goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är också effektiv och duktig på att prioritera. Vi söker dig som förstår innebörden av att vara en intern stödfunktion och är både serviceminded och har en god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du är flexibel och förändringsbenägen.

Att arbeta som löneadministratör innebär att dagligen hantera känsliga och konfidentiella uppgifter vilket ställer höga krav på sekretess, integritet och en förståelse för att möta människor i deras olika behov är någonting som ter sig naturligt för dig i din yrkesroll!

 

Erbjudande

Här får du möjligheten att arbeta i en härlig miljö samtidigt som du får ta fullt ansvar för hela löneprocessen. Du får arbeta med det som du brinner för mest nämligen lönehantering, samtidigt som du har möjlighet till många roliga stunder under din arbetstid. 

Cramo erbjuder sina anställda företagsförmåner såsom; tjänstepension, försäkringar, bonus och aktiesparprogram, hälsoförmåner, friskvårdsbidrag etc.

 

Om Cramo

Cramo är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag. Genom 376 uthyrnings- och försäljningsställen hyr vi ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till industri, byggföretag, offentlig sektor och privatpersoner. Cramo koncernen har 2,555 anställda. Koncernen omsätter 690 MEUR. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj är noterad på NASDAQ OMX i Helsingfors.

Läs mer på www.cramo.se

 Se film här.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2017-12-18 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Solna.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön - Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals
Hemsida:
www.wise.se

Ansökan

Referens:
wiseprofessionals18824
Webbplats:
https://www.wise.se/lediga-jobb/18824-loneadministrator-till-cramo/?pnty_src=arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-18


Senaste inkomna jobb