Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratörer sökes till Wise Professionals konsultverksamhet

Om tjänsten

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö. Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför kontinuerligt erfarna Löneadministratörer för kunds räkning. Uppdragen är på både hel- och deltid och av varierande längd. Wise Professionals konsultuppdrag sträcker sig mellan två månader till över ett år. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos Wise Professionals.


Ditt uppdrag

Wise Professionals har många spännande uppdrag inom löneområdet hos ett flertal olika kunder inom varierande branschområden. Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult inom området lön.

Som löneadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ansvara för hela löneprocessen. Du kommer att hantera hela lönekedjan från ax till limpa och ge support i lönerelaterade frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att administrera lön på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Dessutom är det en fördel om du har arbetat i ett flertal olika lönesystem.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer samt sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas du leverera och bidra med kompetens, effektivitet och erfarenhet. Du får på detta sätt en möjlighet att bygga ditt CV och utvecklas inom området.


Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av löneadministration samt trivs i servicerollen. Du är noggrann, strukturerad samt duktig på att hantera relationer på olika nivåer i organisationen. Som person är du ansvarstagande och prestigelös. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och bygga nätverk inom ditt område. För att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, flexibel utåtriktad och positiv.


Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Varje år ger vi våra konsulter möjlighet att gå på Stora Lönedagen. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.


Mer om tjänsten

Har du frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Ellen Tengberg (ellen.tengberg@wise.se) eller konsultchef Josefin Slorafoss (josefin.slorafoss@wise.se).

Varmt välkommen med din ansökan!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Konsultuppdrag via Wise Professionals
Konsultuppdrag
Lön:
Fast och rörlig lön Friskvårdsbidrag 3000kr/år

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals AB

Ansökan

Referens:
1727
Webbplats:
http://www.wise.se/sv/karriar/lediga-tjanster/16884?trackingcode=ams
Sista ansökningsdag:
2016-01-18


Senaste inkomna jobb