Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneekonom rekryteras till Allians

Om tjänsten

Löneekonom
Är du en framåt person som vill arbeta i en rådgivande roll där du även får vara med och bygga upp vår Löneservice? Söker du en byrå som brinner för nära kundrelationer och är känd för sitt familjära sätt samt positiva energi som märks så snart du kliver innanför dörren? Vår fullservice byrå är inne i en spännande tillväxtfas och söker nu en löneekonom till vårt kontor på Söder.

Vi söker en ny kollega som vill jobba med både lön och löpande redovisning. Tillsammans med den lönekonsult som redan finns på plats kommer du att få bygga upp vår Löneservice och sålededs får vara med att sätta rutiner och processer för vårt framtida arbete. Din tid kommer att fördelas mellan att främst arbeta med våra kunders lönehantering men också att arbeta mot våra kvalificerade redovisningskonsulter med löpande redovisning för ett antal kunder. Vi har bra kunder med inspirerande uppdrag som utmanar vårt kunnande och stärker vår erfarenhet. Som byrå ligger vi även i framkant avseende digitalt arbete.

I rollen kommer du att erbjudas utbildningar för att vidareutvecklas i din roll antingen om du vill fördjupa dig inom lön eller redovisning.

Allians finns idag på tre orter; Stockholm Södra, Järfälla och Visby. Totalt är vi 35 glada medarbetare inom revision, redovisning, lön och rådgivning. På vårt kontor på Söder är vi 15 personer varav 1 lönekonsult idag.

Uppdragsgivare: Allians Revision och Redovisning AB
Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi och några års erfarenhet av självständigt arbete med löneadministration. Det är meriterande om du har erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar. Vi jobbar i dag i Crona och står inför ett systembyte till Hogia, så vi ser gärna att du tidigare har arbetat i något av dessa system. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självständig i din roll och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad i ditt arbete med en utpräglad servicekänsla. Du har en vilja att utveckla och utvecklas och ställs gärna inför förändringar och nya utmaningar. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Grundin 0703-21 77 83 eller anna.grundin@dfindfinance.se. Sista ansökningsdag är 6 december men urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Företagspresentation
Allians startade som ett nätverk av revisorer, som senare blev Allians Revisionsbyrå. För att bredda verksamheten och kunna erbjuda våra kunder fler tjänster startade vi år 2008 Allians Redovisningsbyrå. Under augusti 2012 gjordes en fusion och vi är numera ett bolag, Allians Revision & Redovisning AB.

Vi arbetar med att stärka marknadens uppfattning om Allians som en fullservicebyrå. Vi erbjuder våra kunder – främst mindre och medelstora företag – allt de behöver inom revision, redovisning/ekonomistöd och nischade tjänster som skattefrågor, affärsrådgivning och företagsbedömning.

Allians har kontor på Söder i Stockholm, i Barkarby, Järfälla samt från april 2015 även på Gotland genom dotterbolaget Reko Allians i Visby AB.

I samarbete med Dfind Finance söker vi nu en Löneekonom.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dfind Finance

Ansökan

Referens:
201101228
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101228&Jobsite=AMS&Brand=DfindFinanceSE
Sista ansökningsdag:
2018-02-18


Senaste inkomna jobb