Lönekonsult

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Brinner du för att ge bästa servicen? Till vår konsultverksamhet söker vi en löneadministratör.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från kunder och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du kommer att arbeta självständigt med att strukturera upp lönefunktionen och ansvarar för hela processen. Du ingår i ett team och har erfarna kollegor som finns där som bollplank. Du kommer att arbeta mot tydliga deadlines.

Våra lönekunder finns spridda runt om i landet och som lönekonsulter utför vi löneuppdraget på distans.

Lämplig bakgrund
Du har gärna ett par års erfarenhet av löneadministration, har en löneutbildning eller utbildning/erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet av att arbeta i olika lönesystem är meriterande.

Du trivs med administration, är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden. Du är engagerad i ditt arbete och som person tror vi att du är serviceminded, trevlig och kommunikativ då du kommer att ha många olika kontaktytor. Du trivs i en kultur med högt i tak där vi hjälper och stöttar varandra. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet.

Övrigt
Tjänsten är på deltid (50 - 75 %) med stora möjligheter till heltid under året. Merparten av arbetet utförs på ”hemmaplan” och resor i tjänsten är sällan förekommande. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och träning på arbetstid.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga team? Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Om HeMa Lön och att arbeta som konsult hos oss

HeMa Lön är ett lönekonsultföretag med huvudkontor i Hammarstrand, Ragunda kommun. Vi arbetar i våra löneuppdrag på distans från vårt nya fina kontor i centrala Hammarstrand. Med en stor efterfrågan på vår distansoberoende lönetjänst vill vi nu bli fler. När du blir en del av HeMa Lön så blir du en del av teamet och är med att bygga upp något unikt och vi kommer ha en massa roligt på vägen.

Placeringsort: Hammarstrand. Även annan placeringsort kan diskuteras.

Vill du veta mer om befattningen och anställningsvillkor är du välkommen att kontakta VD Katarina Nyberg Finn, 072-202 53 63.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hema Lön Mittsverige AB
Hemsida:
www.hemalon.se

Ansökan

E-postadress:
info@hemalon.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb