Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönekonsult till Azets

Om tjänsten

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Vi söker nu en engagerad och serviceminded lönekonsult till vårt team på Azets kontor i Infra City eller på Kungsholmen! Här har du en unik möjlighet att få vara med och utveckla; leveransen till kunden, samarbetet med dina kollegor och vår fortsatta resa med digitaliseringen.

Du kommer att trivas hos oss om du söker efter fantastiska kollegor och en miljö där du både får bidra med din kompetens men även får möjlighet att lära dig nytt! Som lönekonsult axlar du helhetsansvaret för dina kunder gällande leveransen av deras lönehantering. Det innebär att du hanterar vissa delar själv men även arbetar tätt med kollegorna i Rumänien, då de gör mycket av förarbetet eller efterarbetet. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak; lönehantering och service!

Hos oss får du ta del av vår utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling. Som lönekonsult har du även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Dina Arbetsuppgifter:

Ha löpande dialog och kundansvar för dina kunder.
Ansvara och operativt genomföra lönekörningen för de kunder du ansvara för. 
Hantera tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag 
Lösa uppkomna problem och frågeställningar som kommer från kund samt deras anställda.
Delta i driftsmöte med kund
Delta vid implementering/utförande av företagets processer och strategier
Aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet
Vem är du:

Vi vill att du ska ha förmågan att skapa goda relationer då du hos oss kommer ha många kontakter, både internt men även externt. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att hantera löneprocessen, kunskap inom minst ett lönesystem och kan kommunicera på både svenska och engelska.

Intresserad?

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag! Har du lite frågor du vill bolla? Kontakta Cecilia Jerresand på 070 561 24 83 eller cecilia.jerresand@azets.com

 

 

Lönekonsult, löneadministratör, lönehandläggare, personaladministratör, löneansvarig

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Azets
Hemsida:
http://www.azets.se

Ansökan

Webbplats:
https://azets.easycruit.com/vacancy/application/1957969/141999?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb