Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönekonsult till Bjuvs kommun

Om tjänsten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Bjuv är en kommun på gång och med KRAFT bygger vi framtidens arbetsplats. På fyra år har vi klättrat 224 placeringar i den nationella skolrankningen och 109 placeringar i tidningen Fokus boenderankning ”Bäst att bo”.
Bjuv är en kommun med 15000 invånare och 1200 medarbetare. Vi ligger centralt i nordvästra Skåne med bra förbindelser till både mindre och större orter i Skåne.
Vår resa har bara börjat, och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och forma ett helt samhälle.

Någon gång i din karriär ska du ha jobbat i Bjuvs kommun - Nu har du chansen!
Du är viktig.


Vi på HR-avdelningen kännetecknar vårt arbete med samarbete och höga förväntningar på oss själva och andra. Vårt uppdrag är att vidareutveckla och kvalitetssäkra HR-processerna i kommunen och att stödja kommunens chefer i dessa.

HR-avdelningen är idag åtta medarbetare som är organiserade i två team; HR-teamet och löneteamet. Samarbete och utveckling är otroligt viktigt för oss – ”Så har vi aldrig gjort förr!” används som beröm.


ARBETSUPPGIFTER
Som lönekonsult på HR-avdelningen i Bjuvs kommun erbjuds du ett omväxlande arbete. Du har ett nära samarbete med verksamheternas chefer, vilket också är en förutsättning för ett gott resultat. Som lönekonsult kommer du att arbeta mot alla kommunens verksamhetsområden. Du och dina kollegor arbetar efter mottot ”rätt lön i rätt tid”, vilket innebär att kvalitetssäkra och vidareutveckla löneprocessen.

Största delen av din arbetstid arbetar du i PersonecP med att administrera löner. Arbetet innebär bland annat registrering av inkomna anställningsavtal, frånvarokontroll samt tillägg och avdrag. I arbetet ingår också att du tolkar och tillämpar lagar och avtal. Utöver detta kommer du även att hålla i regelbundna utbildningar för chefer och assistenter.

Du ingår i HR-avdelningen där vi delar erfarenheter, stödjer varandra och lär tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller likvärdig inriktning och/eller KY-utbildning som löneekonom.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat lönearbete, gärna i PersonecP och därigenom erfarenhet av att arbeta med de kommunala avtalen.

Du är trygg, stabil och har självinsikt och du kan skilja på sak och person. Du tar ansvar, är noggrann och strukturerar ditt arbete utifrån gemensamma riktlinjer och rutiner. Du driver och följer upp processer. Du är bra på att bygga och underhålla relationer och samarbetar bra med andra människor genom att lyhört lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Du tycker det är roligt med utveckling och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Vill du vara med på vår resa? Då ser vi fram emot din ansökan.


ÖVRIGT
Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bjuvs kommun, Kommunstyrelsen

Ansökan

Referens:
A732680/2017
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=59f9b267-2e4c-42b9-a2fa-27fafc0366d7&TK=d49ede53-83f9-454b-b8b7-0ae4bc72dcb8
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb