Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönekonsult till Matrisen i Stockholm

Om tjänsten

Matrisen är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, HR- och löneadministration och ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och internationellt. Till ditt förfogande står 230 ytterst kompetenta konsulter – allt från auktoriserade redovisningskonsulter och HR- och lönespecialister till kvalificerade rådgivare inom skatteområdet. Matrisen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Lund, Gävle och Västervik.
 
Nu söker vi ytterligare en Lönekonsult till vårt kontor i Stockholm!
 
Arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult arbetar du med hela löneprocessen för ett antal företag som du är kundansvarig för. Företagen verkar inom olika branscher, vilket innebär mycket omväxlande lönefrågor. 
Som lönekonsult på Matrisen kommer du att ingå i ett team med duktiga kollegor. Arbetet är mycket varierande och innebär att du har daglig kontakt med kunderna och får möjlighet att ge direkt support och att använda dina expertkunskaper.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen är du en driven och kundorienterad konsult som ser en utmaning i att leverera servicetjänster i form av lönehantering till nya och befintliga kunder med hög kvalitet och god lönsamhet. 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt arbete med löner och hela löneprocesser, helst inom konsult- eller outsourcingbranschen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön. Har du erfarenhet av att arbeta med internationella kunder ser vi detta som ytterligare en merit.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, prestigelös och resultatfokuserad. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du en positiv person med hög energinivå som uppskattar de sociala kontakterna i samarbetet med såväl kunder som kollegor.
 

Vi erbjuder
Matrisen växer och har flera år i rad fått utmärkelser som både Gasell, Superföretag och senast som Karriärföretag 2015. Hos oss arbetar du nära företagets kärna med möjlighet att aktivt vara med och påverka tjänster och processer. Korta beslutsvägar, kompetenta och positiva kollegor, en avspänd atmosfär samt fokus på kunden och våra medarbetare är något som kännetecknar Matrisen. Vi arbetar i centralt belägna lokaler på Luntmakargatan i Stockholm.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Matrisen redovisning och rådgivning AB
Hemsida:
http://www.matrisen.se/sv

Ansökan

Webbplats:
http://www.matrisen.se/sv/sok-jobb?aguid=5A892C689F6147A69EAFC473A408CA7E
Sista ansökningsdag:
2015-10-25


Senaste inkomna jobb