Lönekonsult till trevligaste lönekontoret i Göteborg

Om tjänsten

Accountor i Göteborg växer och vi söker en ny kollega som vill bli del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Varför jobba som lönekonsult? Förutom att det är väldigt roligt förstås så ger det dig också möjligheten att arbeta självständigt, varierat och flexibelt. Du får en fin utvecklingskurva och det passar dig som uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Vårt kontor ligger på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Hur ser din arbetsdag ut?
Tillsammans med team manager Monika och ett gäng kollegor ansvarar du för lönerna åt välkända varumärken. Hos oss arbetar du självständigt med löner från ax till limpa med väl utarbetade processer och rutiner vilka underlättar ditt dagliga arbete. Vi arbetar i systemen Hogia Lön Plus och Flex.

Vem är du?
Du har erfarenhet av hela löneprocessen gärna ett par olika kollektivavtal. Hur många år du har jobbar spelar ingen roll, viktigt är att du känner dig trygg i systemen och kan lön. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt.

Du har:
Gärna kunskap och erfarenhet i Hogia och/eller Flex
Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lön
Energi och tar tag i saker och ser till att saker blir gjort
Vad erbjuder vi dig?
Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet.

Därutöver erbjuder vi dig:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.

Frågor och kontakt
Vi rekryterar löpande så ansök gärna redan idag! Aktuella kandidater kommer intervjuas löpande. Vid eventuella frågor kontakta Accountors rekryterare Kristin på 010 4750405.
Accountor erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholm
Hemsida:
http://www.accountor.se

Ansökan

Webbplats:
https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=f66d638a-41bf-4ee0-8788-e65667a55474
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb