Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönespecialist med inriktning mot handelsbranschen

Om tjänsten

Vill du arbeta med support och konsultationer av våra HR-produkter? Nu har du chansen att få bli en del av vår supportorganisation som arbetar mot detaljhandeln!

Hogia Handelssystem AB, ingår i Hogiagruppen och erbjuder administrativa lösningar anpassade för handelsbranschens behov.

Vi har lång erfarenhet av våra kunders arbetsflöden och en god förståelse för hur branschen fungerar. Hogia är en kunskapsintensiv koncern som sätter individen och personlig utveckling i fokus och erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett supportteam på fyra personer där vi tillhandahåller support av våra systemlösningar inom lön, resa, personal och avvikelsehanteringssystem. Vi har daglig kontakt med våra kunder via telefon, mail och direktuppkopplingar. Tycker du att det är kul att vara ute hos kunder och hålla i konsultationer och utbildningar så kommer det finnas möjligheter till detta. Vi erbjuder inte bara trevliga kollegor i en utvecklande arbetsmiljö, för en initiativrik och nyfiken person finns alla möjligheter att vara med och påverka vår framtida avdelning genom att bidra till att utveckla rutiner och arbetssätt. Vi arbetar också proaktivt för att utbilda och hjälpa våra kunder genom exempelvis kundträffar och dylikt. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service håller vi oss uppdaterade med den senaste utvecklingen vårt kompetensområde och arbetar kontinuerligt med utbildning, kompetensutveckling och tar hjälp av varandra inom bolaget, såväl som av den breda kompetens som finns inom Hogia-gruppen.

Är du vår nya kollega?

Vi tror att du har arbetat några år med hela löneprocessen och har kunskap i något löneprogram. Det är viktigt att du är serviceminded, trygg och lyhörd som person. Våra kunder kontaktar oss både via telefon och e-post och därför behöver du ha förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt anpassar din kommunikation efter kundens kunskapsnivå. Är du nyfiken på teknik, att lära nytt och gärna hugger i och samarbetar med andra så kommer du att trivas hos oss. 

Att arbeta hos oss

Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Så har vi gjort sedan starten för 39 år sedan. Idag är vi 675 medarbetare och ska bli 700 år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från olika lunchaktiviteter. För att kunna göra ett bra jobb behövs balans mellan jobb och fritid och friskvårdsaktiviteter som man trivs med. Hos oss finns möjlighet att träna bl.a. Yoga, inomhus- och utomhusträning, löprundor m.m. Vi har även en egen kör, "Hogia In Voice" och en konstförening. Följ oss gärna i sociala medier för att få en inblick i vår vardag.

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 675 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hogia Handelssystem AB

Ansökan

Referens:
2018/145
Webbplats:
https://hogia.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:244603/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-03-17


Senaste inkomna jobb