Lönespecialist med kunskaper i Adga och/eller Hogia

Om tjänsten

Accountor i Malmö växer och vi söker nu dig som vill bli del av ett härligt gäng, där man blandar skratt och hög kvalité för att leverera det bästa till våra kunder.

Att jobba som konsult hos oss ger dig en snabb utveckling och passar dig som gillar variation, uppskattar problemlösning och vill utvecklas i din profession. Vårt kontor ligger på Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö och vi söker nu två lönekonsulter med kunskaper i Hogia och/eller Agda som vill vara med på vår tillväxtresa.

Hur ser din arbetsdag ut?
Tillsammans med team manager och ett gäng kollegor ansvarar du för lönerna åt små och stora bolag. Hos oss arbetar du självständigt med löner från ax till limpa och har möjlighet att påverka ditt eget arbete. Det finns också utarbetade processer och rutiner som underlättar ditt arbete.

Accountor erbjuder utbildningsmöjligheter via Accountor Training och ett härligt arbetsklimat där man stöttar varandra och hjälps åt. Vi tror också på ett arbetssätt där möjligheten till ett balanserat familje- och arbetsliv ses som en självklarhet.

Därutöver erbjuder vi dig:
Att kostnadsfritt bli auktoriserad SRF lönekonsult för att stärka din position på marknaden.
Månadsvisa samtal för att stötta dig i din utveckling och välmående.
Möjlighet till vidareutveckling, inom t.ex. implementation eller genom att nischa dig mot olika kundsegment.

Vem är du?
Du är trygg i din roll som lönespecialist och har minst 4 års erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen i Hogia Lön Plus och/eller Agda. Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande och har ett flexibelt arbetssätt. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines och har rutinen att granska och kontrollera att allt blir rätt.

Du har:
Kunskap och erfarenhet i Hogia Lön Plus och/eller Agda
Erfarenhet av komplexa löner och olika avtal
Genomfört semesterårsskiften
Utbildning inom lön alternativt flera års erfarenhet av lönearbete

Frågor och kontakt
Vi rekryterar löpande så ansök gärna redan idag! Aktuella kandidater kommer intervjuas löpande. Vid eventuella frågor kontakta Accountors rekryterare Kristin på 010 4750405.
Accountor erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi mer än 300 anställda på nio orter och vi är alla drivna av vår passion för att skapa resultat och strävan efter att nå framgång tillsammans med våra kunder. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR för att deras verksamhet ska utvecklas, växa och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och vågar visa känslor. Med våran idé kring ledarskap utvecklas vi inte bara våra kunder utan också oss själva.

Welcome to Accountor - We create flow

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholm
Hemsida:
http://www.accountor.se

Ansökan

Webbplats:
https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=d7e95ea7-8eab-4cbe-b213-daffee2a13cc
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb