Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower i Härnösand söker löneadministratör

Om tjänsten

Är du en noggrann, strukturerad och resultatinriktad person? Då kan det här jobbet passa dig! Vi söker nu dig som vill arbeta som löneadministratör hos en av våra kunder i Härnösand.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som löneadministratör kommer du ta fram lönelistor, rapporter och statistik. Du kommer även att arbeta med redovisning av skatter och arbetsgivaravgifter samt sammanställa tid- och frånvarorapporter. Arbetstiderna är vardagar dagtid.

VI SÖKER DIG SOM:

* Har avslutat gymnasiet
* Har goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
* Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete av arbeta som löneadministratör
* Har god datavana samt behärskar Office-paketet väl
* Har goda kunskaper i lönesystem så som t.ex. Heroma, Agda eller liknande
* Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i Agresso lön

Som person är du ansvarstagande och självgående. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och är mån om att skapa goda relationer bland kollegor och andra intressenter.

ÖVRIG INFORMATION

Start: vid årsskiftet
Omfattning: heltid
Placering: Härnösand
Antal platser: 1

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Hedenberg, via telefon: 060-646 899 eller e-post: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Följ gärna oss på Facebook Manpower Sverige (Sundsvall) och Instagram manpowerSundsvall där vi uppdaterar de senaste nyheterna!Vi ser framemot din ansökan!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Temporary
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower AB

Ansökan

Referens:
34025
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=bGloZWRlLjgyNjc2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb