Senior lönekonsult

Om tjänsten

Är du vår nästa medarbetare? Vi söker ytterligare en driven lönekonsult som vill bli en del av vårt härliga gäng.
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal. Vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll. Allt i takt med att bolaget växer.
Arbetet som lönekonsult innefattar att självständigt ansvara för hela löneprocessen för flertal kunder i olika branscher och kollektivavtal. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.

Tjänstens omfattning är heltid.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Rosenlundsgatan 54.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ange ditt löneanspråk.

Vi gör urval och intervjuer löpande så skicka in din ansökan med löneanspråk till sofia.gonzalez@amesto.se. Har du frågor så kontakt gärna Sofia Gonzalez 070-7714399


Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande.

Vi arbetar bla. i Hogialön, Hogia PBM, samt Flex HRM.
Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet.

Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav.Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norska ägda Spabogruppen.
Vi är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 170 kvalificerade konsulter anställda i Norden. I Sverige är vi idag 24 anställda.
Vår målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag.
www.amestoaccounthouse.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
AMESTO ACCOUNTHOUSE AB

Ansökan

Referens:
Senior lönekonsult
E-postadress:
sofia.gonzalez@amesto.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-30


Senaste inkomna jobb