Serviceinriktad lönekonsult

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett riktigt drivet och vasst gäng redovisningskonsulter som alltid sätter kunden i fokus och ger det lilla extra? MCon är byrån som sticker ut i sin bransch med sin kvalitativa och personliga service. MCon är framtidens redovisningsbyrå och behöver nu förstärka vår organisation med en lönekonsult.

Du vill inte missa chansen att bli en nyckelspelare i byråns fortsatta framgångssaga!


OM TJÄNSTEN
MCon är i en expansiv fas och söker nya stjärnor till teamet. Vi sitter i en ljus vindsvåning mitt i centrala Göteborg och idag är vi 14 redovisningskonsulter varav tre är auktoriserade.
MCon bildades 2010 av företagets operativa VD Maria Fredholm med en vision om att skapa en attraktiv redovisningsbyrå utöver det vanliga. Det har hon verkligen lyckats med. Vi kompletterar varandra med olika personligheter och erfarenheter och har en härlig kultur med mycket skratt och högt i tak. MCon har sedan start gjort fina resultat i såväl omsättning som vinst samt kunnat nyanställa kontinuerligt.
MCon är en modern redovisningsbyrå som erbjuder små och medelstora företag tjänster inom bokföring, redovisning, lön och administration. I mindre företag kan vi ta hand om hela bolagets ekonomi och administration. Medelstora och större företag hjälper vi med specifika tjänster men också kompletterande, ibland vikarierande roller på konsultbasis.

ARBETSUPPGIFTER
Som lönekonsult kommer du att arbeta med lön från ax till limpa och ha eget kundansvar varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, är ansvarstagande och förtroendeingivande. Som person är du mycket noggrann, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Vi använder oss främst av Vismas lönesystem, men det är inget krav på tidigare kunskaper.

VI SÖKER DIG SOM
Har relevant ekonomutbildning på högskole- eller YH-nivå. Vi står för din upplärning och framtida utbildning för att på sikt kunna axla ett större ansvar.
Dina personliga egenskaper kommer vara oerhört viktiga i urvalsprocessen. Denna tjänst passar dig som är en prestigelös person som aldrig tvekar att göra det lilla extra för dina kollegor och kunder. Ditt personliga engagemang och din förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor kommer vara avgörande för hur du kommer trivas och passa in på MCon.
Känner du igen dig i ovanstående kvalifikationer och personliga egenskaper?
Varmt välkommen med din ansökan till Lars Fredholm via mail lars@mconab.se. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
MCON I GÖTEBORG AB
Hemsida:
www.mconab.se

Ansökan

E-postadress:
lars@mconab.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb