Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skicklig löneadministratör till anrik stiftelse – deltid!

Om tjänsten

Perido söker en löneadministratör till en av våra kunder, en stiftelse verksam inom vård och omsorg med placering strax sydost om Stockholms innerstad. Här erbjuds en deltidstjänst om cirka 75% med stort utrymme för att själv kunna styra sitt schema på en arbetsplats där människor möts av omtanke och värme.

I rollen som löneadministratör kommer du självständigt att arbeta med stiftelsens 350-400 löner, från ax till limpa. Arbetet utförs i lönesystemet Crona. Utöver den praktiska administrationen av löner är rollen en servicefunktion gentemot de anställda som har frågor kring lön och behöver hjälp med att förstå lönespecifikationen. Det är därför viktigt med en kommunikativ ådra och en stor portion tålmodighet och pedagogik.

Vi letar efter dig som känner dig trygg i lönearbetets alla delar och som trivs med att arbeta i en självständig roll. Du är en hjälpsam person som är tillmötesgående när det kommer till att besvara allehanda frågor kring lön. Med ett leende på läpparna och tydlighet tar du dig tid att förklara så att det bli lättbegripligt. Noggrannhet, struktur och ordningssinne ligger i din natur.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Minst gymnasial utbildning
• Något års erfarenhet av löneadministration
• Kunskaper i lönesystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande

• Kunskaper i Crona lön

Omfattning och tillträde

Deltid ca 75%, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde i slutet av november.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Är du en fena på löner och tycker det låter lockande att få arbeta i en självständig roll på en arbetsplats naturskönt belägen vid Stockholms inlopp? Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, pedagogisk och servicemedveten person? Bra, då tycker vi att du ska läsa vidare!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30422 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
60%-80%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30422
Webbplats:
https://perido.se/jobb/skicklig-loneadministrator-till-anrik-stiftelse-deltid/
Sista ansökningsdag:
2018-10-21


Senaste inkomna jobb