Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Systemansvarig löneadministratör, Henån

Om tjänsten

Referensnummer
KS 2015:1988


Placering
Personalenheten

Om arbetsplatsen
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. Vi har cirka 1 200 anställda arbetsplatsen


Personalenheten är centralt organiserad och arbetar med samtliga lön och HR frågor. Enheten präglas av förändringsarbete och arbetsglädje i ett högt tempo. Som systemansvarig löneadministratör hos oss är du en del av ett starkt team med mycket god sammanhållning.
Vi tillämpar flextid och möjlighet till semesterväxling. Som anställd i Orust kommun har du även möjlighet att leasa en miljöbil.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att genomföra hela löneprocessen från bearbetning till utbetalning och arbetar efter devisen "rätt lön i rätt tid". I uppdraget ingår lag- och avtalstolkning samt att vara support i lön- och självservice/schema/bemanningssystem. Du är systemansvarig för lönesystemet eCompanion samt schemabemanningssystemet BeSched vilket innebär att produktionssätta nya versioner, göra driftkörningar samt efterleveranser i samarbete med IT-enheten. I uppdraget ingår vidare att uppdatera styrtabeller utifrån lag- och avtalsförändringar samt att införa och implementera nya system. Arbetet innebär mycket kontakter med våra anställda, chefer, förtroendevalda och olika myndigheter. Du trivs med en serviceinriktad och kommunikativ roll, är van att strukturera ditt arbete och trivs i en verksamhet i ständig förändring.


Kvalifikationer/personliga egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom löneadministration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha 5 till 7 års erfarenhet av löneadministratör/systemansvar. Det är meriterande att ha arbetat med löneadministration inom offentlig sektor. Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt, tar initiativ där det behövs och har en väl utvecklad förmåga att prioritera. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och tycker om att arbeta i team där man stöttar och peppar varandra.


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Övriga upplysningar
Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Skicka din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande
Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Arbetsplats

Arbetsplats:
ORUST KOMMUN, Kommunstyrelseförvaltningens Stab
Hemsida:
http://www.orust.se

Ansökan

Referens:
KS 2015:1988
Sista ansökningsdag:
2015-12-15
Övrigt:
https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167


Senaste inkomna jobb