Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teleperformance söker en vikarierande löneadministrator

Om tjänsten

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi
Erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance
grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 62 länder med mer än
149.000 anställda på 230 kundservicecenter. Som en del av Teleperformance-gruppen består
Teleperformance Nordic AB av 7 kontor i Norden med 2500 anställda. För mer info besök www.
teleperformance.com , www.teleperformancecareer.com .Hur ser en arbetsdag ut som löneadministrator? Som löneadministratör kommer du att självständigt utföra det dagliga arbetet med administration av löner.

Det är periodvis högt tempo med uppsatta mål och deadlines. Gruppen jobbar tillsammans med att utveckla arbetet och effiktivisera arbetssätt och processer på bästa sätt.

Det innebär bl.a. att du:

- Administrerar löner dagligen - Rapporterar samt betalar ut löner månadsvis - Utför tjänstgöringsintyg, arbetsgivarintyg, anställningsinformation - Framtagning av rapporter och statistik - Administration av pensioner samt reseräkningar - Svara på lönerelaterade frågor från anställda och chefer - Vara i kontakt med olika myndigheter främst Kronofogden och FörsäkringskassanVi jobbar i lönesystemet Agda PS, där vi har både förtroenderapportering samt läser in schema/frånvaro från en extern schemamodul. Vi kommer under hösten även implemetera ett nytt tidsrapporteringssystem för Sverige.

Vem är du?

- Du är självgående och strukturerad, en “doer” och driver utvecklingsarbete, är strukturerad samt organiserad - Du har minst har gymnasieutbildning - Du har minst 1 års erfarenhet av att ha jobbat med lön - Du kan tolka och tillämpa kollektivavtal - Du är serviceminded och stresstålig - Du har goda kunskaper i MS office, främst Excel - Du har mycket goda kunskaper i svenska och engleska i tal och skrift Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom löne- och personaladministration. Vi kommer att lägga stor vikt vid ovan nämnda personliga egenskaper.

Som löneadministratör tillhör du ekonomiavdelningen och du rapporterar till vår nordiska Payroll Manager. Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig fram tom 2016-04-30.

År du intresserad? Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Eftersom vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt kommer intervjuer att ske löpande.

Har du frågor vänligen kontakta Helen Lindqvist, Payroll Manager Nordic, på telefon 0708119770 eller via mail helen.lindqvist@se.teleperformance.com

Varmt välkommen med din ansökan!

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
39 tim./v.. Tillträde: Snarast möjligt
Visstidsanställning
Lön:
Fastlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholm, Stockholm

Ansökan

Referens:
2014/139
Webbplats:
http://teleperformance.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:44544/where:1/
Sista ansökningsdag:
2014-12-20


Senaste inkomna jobb