Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Undersköterska till Ekbackens vårdboende

Om tjänsten

Om Leanlink
Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här jobbar vi med verksamhet inom områdena stöd, omsorg, IT, kost och service. Vi har en spännande bredd av verksamheter och är 2500 medarbetare som alla jobbar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för.

Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om arbetsplatsen
Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Anställningen är en tillsivdareanställning och grundtjänsten är på 85,75% men du kan önska högre sysselsättningsgrad. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.

Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning till Ekbackens vårdboende som är beläget i stadsdelen Ekholmen. Boendet har 53 lägenheter och har inriktning sjukhem. Arbetslaget består av chef, sjuksköterska och cirka 40 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Vi vill att individerna som bor på Ekbackens vårdboende ska få hjälp och stöd med det han/hon inte klarar av själv, ha en meningsfull vardag, ha möjlighet till social samvaro och att delta i olika aktiviteter. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i detta arbete.

Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad som exempelvis hjälp vid förflyttningar och dusch, serviceinsatser såsom städ och tvätt samt medicinska arbetsuppgifter. Du följer även med den boende på promenader och läkarbesök samt hjälper till vid inköp med mera.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i IT-systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns möjlighet för dig att få en ombudsroll vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetssättet IBIC.

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och ha en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att vara flexibel, stresstålig och se möjligheter istället för hinder. Vi söker dig som har ett gott bemötande i alla situationer och möten i ditt yrke. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och även ta egna initiativ.

Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska då arbetet innebär kundkontakter och dokumentation.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 85,7% med möjlighet att önska högre sysselsättningsgrad

Antal lediga befattningar: 1 st.

Ref. nr: 2666


Om Linköpings kommun
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här:linkoping.se

LöneadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Heltid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Linköpings kommun
Hemsida:
http://www.linkoping.se/

Ansökan

Webbplats:
http://web103.reachmee.com/ext/I017/1115/main?site=10&validator=7d18bc3fe3987278414ea52bef8b90e9&lang=SE&rmpage=job&rmjob=2537
Sista ansökningsdag:
2019-02-26


Senaste inkomna jobb