Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Administratör till kundtjänst på Barnens Ö i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till kundtjänst på Barnens Ö

Om tjänsten

Till säsongen mars till juni 2017 söker vi förstärkning av kolloadministrationen på kontoret i Stockholm. Kolloadministration handlar framför allt om barnplacering, kundtjänst, löneadministration och övrigt administrativt arbete. Vårt barnplaceringsteam består av 3/4 personer som tar emot ansökningar och hittar lediga platser på kollogårdana. I teamet tar man även hand om föräldrarnas frågor via telefon och mejl. Utöver barnplaceringen så bistår även löneavdelningen med att göra lönehantering.

Du ska vara noggrann, effektiv, ha god organisationsförmåga, gilla att arbeta i högt tempo och kunna arbeta självständigt i befintliga system. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i kundtjänst och av att jobba med olika databaser. Erfarenhet av MS Access (vårt placeringsprogram) och CRM (dataapplikation hos Stockholm stad) samt Hogia lön är meriterande.

Stiftelsen Barnens Dag är Sveriges största kolloarrangör med 25 kollogårdar på Barnens Ö och Fiskeboda. Till våra verksamheter sommarkollo, helgkollo och LSS-kollo kommer 4500 barn och unga varje år för att uppleva sommarens bästa dagar. På stiftelsen är vi ca 600 personer som jobbar med kollo i någon form. Till säsongen 2017 söker vi förstärkning av kolloadministrationen på kontoret i Stockholm. Kolloadministration handlar framför allt om barnplacering, kundtjänst, löneadministration och övrigt administrativt arbete.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
40%-60%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stiftelsen Barnens Dag
Hemsida:
http://www.barnenso.se

Ansökan

Referens:
kolloadministrator
E-postadress:
kolloplats@stbd.se
Sista ansökningsdag:
2017-02-19


Senaste inkomna jobb