Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Grant Thornton rekryterar Lönekonsult till Norrköping i Norrköping
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Grant Thornton rekryterar Lönekonsult till Norrköping

Om tjänsten

På Grant Thornton - ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag - får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer och Sveriges Bästa Arbetsgivare? Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult på Grant Thornton arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta löpande med löneberedning samt ansvara för leverans. Arbetsuppgifterna innefattar beredning av anställdas närvaro, frånvaro, utläggsredovisning och reseräkningar. I de fall våra kunder har försystem innebär ditt arbete att granska transaktionerna före och efter import till löneberedningen. I rollen förväntas du också skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär.

Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder och deras anställda för att besvara frågor rörande personalförändringar, arbetstider och lön. Du har löpande kontakt med myndigheter såsom Försäkringskassan, Kronofogden, SCB och Svenskt Näringsliv samt sköta rapportering till Fora, Collectum och andra organisationer som tillhandahåller tjänstepension till anställda. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Vem Är du?

Du är utbildad löneadministratör, via högskola alternativt KY-utbildning. Du kan även ha förskansat dig erfarenhet på annat vis som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har arbetat några år med löpande lönearbete. Det är meriterande om du arbetat i Hogia Lön men inte ett krav. För att du skall lyckas i rollen som lönekonsult tror vi att det är viktigt att du trivs med att i perioder jobba i ett högt tempo inom en uppsatt tidsram där du samtidigt måste vara noggrann och ansvarsfull i ditt utförande av arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i team och är serviceinriktad. Dessutom har du en god förmåga att kommunicera och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Kontakt:

Skicka din ansökan via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på telefon 011-19 18 98 eller via mail therese.fyhr@se.experis.com. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Not Specified

Arbetsplats

Arbetsplats:
Grant Thornton

Ansökan

Referens:
6204dd6a-9199-
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=dGhmeWhyLjM0NjgzLjMxMDFAbWFucG93ZXJncm91cG5vcmRpY3MuYXBsaXRyYWsuY29t
Sista ansökningsdag:
2019-05-17


Senaste inkomna jobb