Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löne- och redovisningsassistent i Upplands Väsby
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löne- och redovisningsassistent

Om tjänsten

Företaget REVENT uppfann stickugnen 1958, en innovation som sedan blivit internationell standard inom bageriugnar. Stickugnen är REVENT´s huvudprodukt och vi är idag största tillverkaren i världen av roterande stickugnar. Våra produkter säljs globalt av ett nätverk bestående av 4 dotterbolag och 55 distributörer i cirka 40 länder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby.

Arbetsuppgifter:
Vi söker Dig som stimuleras av och är duktig på såväl löneadministration som redovisning/bokföring. Tjänsten är en kombination av dessa delar och förutsätter att Du har arbetat ett tag med framför allt löneadministration, men gärna kompletterat med erfarenhet från det redovisningstekniska området.

Du ska i grunden vara en positiv person som ser möjligheter snarare än hinder. Bra med engelska kunskaper då viss kommunikation förekommer med våra dotterbolag och kunder.

Har du hunnit arbeta ett par år och är sugen på nya utmaningar alt. har längre erfarenhet men fortfarande är sugen på att utvecklas; så tveka inte att söka.

Merit är att ha arbetat med Hogia lön.

Bra om Du bor på norra sidan av stan med tanke på arbetsorten.

Arbetet kan komma att tillsättas före sista datum varför vi gärna ser att Du snarast sänder oss e-post med Ditt CV + ev. Personligt brev till:
aw@revent.se

OBSERVERA: Vi tar inte emot samtal per telefon och undanber oss även säljsamtal!

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
REVENT INTERNATIONAL AKTIEBOLAG
Hemsida:
www.revent.se

Ansökan

Referens:
0100
E-postadress:
aw@revent.se
Sista ansökningsdag:
2014-09-10
Övrigt:
Vi tar endast emot ansökan via e-post! Arbetet kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum!


Senaste inkomna jobb