Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löneadministratör i Borås
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör

Om tjänsten

Enheten Verksamhetsstöd är en sammanhållen organisation som utgör ett stöd för hela Högskolan i Borås. Verksamhetsstöd stödjer ledning, forskning och utbildning på alla nivåer.

Högskolan i Borås siktar på att bli Västsveriges tredje universitet. Var med när vi expanderar för framtiden. Dina kompetenser och kunskaper värdesätts och du blir en del av en öppen miljö med stor kreativ frihet i arbetet. Till avdelningen HR inom verksamhetsstödet söker vi nu en löneadministratör.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som arbetar med de processer som ingår i en samordnad löneadministration. Då högskolans medarbetare själva registrerar sina löne- och reserelaterade ärenden innebär arbetet att i hög grad ge stöd och support till både chefer och medarbetare. I övrigt ingår sedvanlig löneadministration, inklusive avtalstolkning och reseräkningsgranskning samt granskning av utlägg vid representation. Du kommer även att arbeta med HR-administration med viss handläggning av rekryteringsärenden. Högskolans personaladministrativa system är Primula. Tillsammans med dina kollegor är du med och utvecklar interna rutiner och processer inom området.

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du har gymnasieexamen och meriterande för arbetet är KY-utbildning inom löneadministration eller motsvarande utbildning. Du har längre erfarenhet av för arbetet relevanta arbetsuppgifter, gärna från en större organisation. Du trivs med och är duktig på administration. Du har goda kunskaper om rese- och representationsregler, förmåga att se helheten i de processer du arbetar i samt förmåga att ha ett konsultativt förhållningssätt gentemot chefer och medarbetare. Därutöver ska du ha goda kunskaper i, och förmåga att uttrycka dig väl, på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet ställer krav på goda kunskaper i Office- paketet samt förmåga att lära dig nya system.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, kan arbeta självständigt, har initiativförmåga samt är noggrann, analytisk och strukturerad. Då vi arbetar mycket tillsammans vill vi även att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av att tillämpa statliga avtal, har arbetat på en statlig myndighet, eller annan offentlig förvaltning, har grundläggande kunskaper i arbetsrätt eller har erfarenhet av PA- systemet Primula är det meriterande.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en framåtsträvande organisation. Du blir en del av ett team med högt engagemang och arbetsglädje där vi delar med oss av våra erfarenheter och idéer och tillsammans arbetar för att utveckla processerna. Anställningsvillkoren är flexibla och gör det möjligt att kombinera arbete och privatliv.

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning tillämpas
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Snarast
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2017/324

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av HR-controller Maria Kantvik, telefon 0733-748 730. Fackliga företrädare är Christel Olsson för Saco-S och Jonas Andersson för ST. De fackliga företrädarna nås via högskolans växel 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-04.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Högskolan i Borås
Hemsida:
http://www.hb.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.hb.se/Om-hogskolan/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=914
Sista ansökningsdag:
2017-08-04


Senaste inkomna jobb