Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löneadministratör på deltid i Nacka i Nacka
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneadministratör på deltid i Nacka

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en löneadministratör på deltid för kunds räkning i Nacka.
Här kommer du att stötta den nuvarande personalen i löneadministrativa uppgifter så som löneunderlag för ca fem lönekörningar, hantering av leveransfakturor, utbetalningar av löner och andra förekommande administrativa arbetsuppgifter kring löneprocessen.

Du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till kund. Uppdraget är på deltid om 50 % och det krävs att du är på plats 2-3 dagar i veckan under sommaren. Till hösten finns det möjlighet att tjänsten kan komma att öka i sysselsättningsgrad. Detta uppdrag startar omgående.

Vem är du?
Vi söker dig som är junior löneassistent. Du har en gymnasieutbildning och det är meriterande om du är utbildad inom lön. Du har grundläggande datakunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system. Som person är du noggrann, strukturerad och duktig på att prioritera. Du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att ge god service och arbeta flexibelt.
Du är kommunikativ och talar och skriver svenska flytande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Martina Kolga 08-402 74 84

Välkommen med din ansökan!

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
50%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/84FA387C-D220-4A01-9EE4-3675BD11DD17
Sista ansökningsdag:
2015-07-17


Senaste inkomna jobb