Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löneansvarig ekonomiassistent i Upplands Väsby
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneansvarig ekonomiassistent

Om tjänsten

Jurek Bemanning Sverige AB

Arbetsbeskrivning
Rollen som löneansvarig ekonomiassistent kommer till stor del att innefatta löneadministration där du ansvarar för och arbetar med hela löneprocessen, från ax till limpa. Antalet löner är 80 stycken och idag är de outsourcade. Då det är ett växande företag kommer lönerna att bli några fler efterhand. Lönerna kommer att göras i Hogia. Inom ekonomi kommer du att arbeta med den löpande bokföringen, leverantörsreskontran samt fakturering. Detta arbete sker i Visma Global. Rollen är bred och kommer även innefatta att vara ett stöd inom HR-frågor. Rapportering sker till ekonomichefen.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med ovan arbetsuppgifter sedan tidigare. Det är ett krav att du kan och har erfarenhet av hela löneprocessen samt arbetat med löpande bokföring sedan tidigare. Starkt meriterande är om du har erfarenhet från HR-frågor såsom arbetsrättsliga lagar och bestämmelser, alternativt ett intresse och tar initiativ till att lära dig. Vi ser gärna att du har arbetat på mindre företag sedan tidigare och van att arbeta brett och hugga i där det behövs.
Som person söker vi dig som är ordningsam, noggrann och har struktur på ditt arbete. Du är flexibel, prestigelös och positiv.


Du erbjuds
Detta uppdrag ingår till en början i Jureks uthyrningsverksamhet. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och goda chanser till anställning direkt hos kund i framtiden. Kunden vill kunna se långsiktigt på dig. Du erbjuds en trevlig arbetsplats med högt i tak och fina lokaler i Upplands Väsby. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Sjöström på 070-972 14 70 alternativt malin.sjostrom@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start:
Omgående eller enligt överenskommelse. Vi har möjlighet att invänta uppsägningstid.

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Snarast, vi kallar till intervju löpande.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Bemanning Sverige AB
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
1994
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?intelliplanid=1994
Sista ansökningsdag:
2014-05-16


Senaste inkomna jobb