Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löneassistent i Åsele
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneassistent

Om tjänsten

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Vi inom kommunen jobbar för att ge bästa möjliga service. Vill du bli en av oss? Är du på jakt efter ett spännande och utvecklande arbete som löneassistent?

Arbetsuppgifter
Letar du efter ett arbete där du får jobba med både lönehantering och kontakter med kommunens verksamheter och externa myndigheter? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en löneassistent då en av våra medarbetare går i pension. På löneenheten arbetar vi såväl strategiskt som operativt med olika förekommande löne-och personalfrågor. Som löneassistent har du en stödjande och rådgivande roll där du arbetar med hela löneprocessen. Vi arbetar för närvarande i olika system som stöd i arbetet med löner och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, engagerad och serviceinriktad och vill vara med och utveckla lönehandläggningen. Du kommer då att bli en del av vårt team som är kända för sin goda service och noggrannhet. Du har en utbildning inom lön, ekonomi eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av löneadministration. Erfarenhet och tillämpning av avtal är meriterande. Då vi har mycket kontakt med personer i och utanför organisationen är gott bemötande mycket viktigt. Vi har också ett nära internt samarbete med kommunens verksamheter samt med kranskommuner. För att trivas och vara framgångsrik i denna roll behöver du vara ansvarsfull, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har teknisk förståelse och snabbt kan lära och behärska nya datasystem.

Omfattning
Heltid 100 %, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Facklig företrädare för Vision
Monika Roos 0941-140 46

Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2018-06-03. Ansök via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Åsele kommun
Hemsida:
www.asele.se

Ansökan

Referens:
InS1805
Webbplats:
http://hrsupporten-se.loopiasecure.com/adpage.php?custid=83&mode=0
Sista ansökningsdag:
2018-06-03


Senaste inkomna jobb