Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Löneassistent till Liljas Bil i Växjö
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Löneassistent till Liljas Bil

Om tjänsten

Kundföretaget

Liljas Bil är ett privatägt företag som finns på 8 orter i Småland och på Öland. Liljas är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar, det finns både nya och begagnade bilar,
samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilägandet. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Isuzu.
Man omsätter idag ca 1,4 miljarder, och sysselsätter ca 270 anställda. Företaget befinner sig i en expansiv fas med årliga omsättningsökningar kring 10-15%.
Till följd av pensionsavgångar finns nu behovet av en halvtidstjänst med funktionen Löneassistent. Tjänsten finns idag i Kalmar.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som en stödfunktion åt den person som idag ansvarar för lönerna. Din tjänst kommer att utgöra 40-50 %, och det är en långsiktig tjänst.
Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen löneadministration för de anställda, samt administrativ stöttning i vanligt förekommande personalärenden.
Det interna systemet man arbetar i är Agda PS.


Din profil

Vi tror att du som söker har minst avslutad gymnasieutbildning, samt några års dokumenterad erfarenhet av lönehantering. Erfarenhet av personaladministration är meriterande.
Du har god datorvana, gärna erfarenhet ifrån något affärssystem, du talar och skriver obehindrat på svenska, samt har körkort B.

Du som person är noggrann, ordningsam och har en utpräglad servicekänsla. Du är kommunikativ, driver och slutför arbetsuppgifter inom givna tidsramar och du ser utmaningar,
hellre än problem, i ditt arbete. Nyckelord som beskriver dig är; strukturerad, förtroendeingivande, pålitlig, lyhörd, ödmjuk och noggrann.

Eftersom tjänsten utgör 40-50% ser vi gärna att du har en annan bisyssla.

Tillsättning sker i Januari 2016, men vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Vårt företag

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 27 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Montico HR Partner AB
Hemsida:
http://www.montico.se/

Ansökan

Referens:
2491
Webbplats:
http://www.montico.se/jobbannons.aspx?jaid=2491
Sista ansökningsdag:
2015-12-27
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb