Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Lönekonsult i Eslöv
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönekonsult

Om tjänsten

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.ARBETSUPPGIFTER
Som lönekonsult ingår du i en grupp som arbetar med alla delar i löpande lönehantering. Lönekonsulten är även ett stöd, hjälp och support till våra förvaltningar i frågor rörande lön och avtal.

KVALIFIKATIONER
Du har löneadministrativ utbildning eller utbildning inom ekonomi eller HR som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du ska ha erfarenhet av lönehantering och arbete i ett lönesystem. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av systemadministration och/eller arbete i lönesystemet eCompanion.

Du ska vara intresserad av att ge god service till alla parter. Du tar egna initiativ och har förmåga att arbeta i grupp såväl som självständigt. Du är noggrann och kan prioritera. I tjänsten förekommer mycket kontakt med medarbetare och chefer och givetvis har du en väl utvecklad kommunikationsförmåga.

Goda kunskaper i MS Office och god datorvana är ett krav. Tjänsten kräver att du behärskar bra svenska i tal och skrift.ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2016-09-08 omgående start. Vi kommer jobba med löpande urval., upphör: 2016-12-31 . med eventuell möjlighet till förlängning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Eslövs kommun!

Ansökan

Referens:
A602566
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b05b0632-5b2e-48a5-b161-c7c39efc680a&TK=48e0be72-f174-43ce-afdd-c732413db35c
Sista ansökningsdag:
2016-09-07


Senaste inkomna jobb