Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönekonsult - Vikariat





Om tjänsten

Den centrala Löneenheten i Nyköpings kommun söker nu en Lönekonsult. Du ingår i ett team om 12 lönekonsulter som tillsammans hanterar 8000 löner för Nyköping och Oxelösunds kommuner. I den här gruppen ingår det också en lönecontroller, två löneassistenter, en administratör och dessutom har vi ofta förmånen att ha praktikanter hos oss. Vi är ett härligt gäng, med en differentierad erfarenhet från området och med en stor ambition om att arbeta utifrån: Rätt lön I rätt tid till rätt person.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som Lönekonsult arbetar du självständigt med löpande traditionell löneadministration och med intern support till våra chefer och medarbetare.
I arbetsuppgifterna ingår även statistik och rapporter samt kontroller i vårt lönesystem eCompanion som levereras av Evry samt avstämningar i vårt tidrapporteringssystem Schema/Bemanning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten ska:
• ha en KY-utbildning inom lön och/eller ha minst 1 års erfarenhet från självständigt arbete med hela löneprocessen
• behärska svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av att arbeta med Evrys system eCompanion
• erfarenhet av att arbeta med tidredovisningssystemet Schema/Bemanning
• erfarenhet av att arbeta med kommunala kollektivavtal
• ekonomikunskaper

För att lyckas i rollen är du en positiv och serviceinriktad person som gillar analys- och problemlösning. Du är trygg i dig själv och van att arbeta självständigt men tycker om samarbete och har en tro om att vi lyckas bäst med våra mål när vi når dem tillsammans. Du är också van att jobba med många kontaktytor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig sektor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Löneassistent/Lönekontorist







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Anställningsform: Föräldravikariat på 12 cirka månader Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-04-01 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nyköpings kommun - Centrala funktionen
Hemsida:
https://nykoping.se/

Ansökan

Referens:
A849820
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc239726-4fe1-46b2-9f49-a2f0db6e4cb3&publishCode=AMS&TK=da176f02-7808-4acd-b596-cea772c1a77e
Sista ansökningsdag:
2019-02-26


Senaste inkomna jobb