Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Lönespecialist i Vetlanda
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönespecialist

Om tjänsten

Kort om tjänsten

Vi söker en erfaren lönespecialist med goda kunskaper i AGDA för ett omgående deltidsuppdrag hos en av våra kunder i Vetlandaregionen.

Om företaget

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att vara anställd av Dreamwork och uthyrd till vår kund. Har du eget företag finns eventuellt möjlighet att diskutera ett upplägg som underkonsult via ditt egna bolag.

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara allt förekommande arbete inom lön. Du kommer att köra lön för såväl tjänstemän som kollektivpersonal. Tjänsten är ett deltidsuppdrag som beräknas att starta i slutet av augusti eller början av september och beräknas att pågå fram till årsskiftet.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av en självständig roll som löneadministratör eller löneansvarig. Du har mycket goda kunskaper i AGDA och gärna erfarenhet av att arbeta med flera kollektivavtal. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom lön såsom en KY-utbildning.

Du är som person noggrann, strukturerad, kvalitesmedveten och serviceinriktad. Vidare har du ett gott siffersinne och en god pedagogisk förmåga.

Du är intresserad av, och har möjlighet till, att arbeta deltid eller per timmar. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning att kombinera denna tjänst med såsom studier, annat deltidsarbete, pensionär eller eget företag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Frida Ellingsen på 0470-745554. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Dreamwork

Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö och har Huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dreamwork Scandinavia AB
Hemsida:
http://www.dreamwork.se/

Ansökan

Referens:
2515
Webbplats:
http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=2515
Sista ansökningsdag:
2014-07-27
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb