Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Lönespecialist i Helsingborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lönespecialist

Om tjänsten

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

HR-servicecenter är en enhet på HR-avdelningen i Helsingborgs stad. Enheten bildades i början av 2014. På enheten hanteras lön, pensionshandläggning och systemförvaltning för sex kommuner; Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Båstad, Åstorp och Svalöv. I dagsläget hanteras ca 23 000 lönespecifikationer per månad till ett belopp på sammanlagt ca 320 miljoner Sek. Enheten tillhandahåller också support mellan kl. 8 och 17 varje vardag – här hanteras varje månad ca 3 000 samtal från chefer, medarbetare, specialister och myndigheter m.fl.

Vi söker dig som vill arbeta som lönespecialist i Helsingborgs stad. Tillsammans fortsätter vi att bygga och utveckla en verksamhet som sätter HR-servicecenter på kartan. Du kommer att ingå i Team lön och förmåner.ARBETSUPPGIFTER
För att underlätta ansvarsfördelning och prioriteringar arbetar du som lönespecialist i en grupp på tre personer. Tillsammans administrerar ni ca 3 500 löner. Du arbetar med alla uppgifter inom lön–hantering av supportärenden och intyg, registrering av anställningar och andra kvalitetssäkringar och kontroller. I arbetet ingår också att ge information och stöd till HR-centrets kunder.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av att arbeta med löneadministration – helst stora volymer. Du har erfarenhet av att läsa och förstå kollektivavtal. Om du dessutom har kunskap inom lagar och avtal som reglerar anställningar i den offentliga sektorn är det klart meriterande. Du har en hög datamognad och intresse av att lära nya system. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Personec P.

Att arbeta som lönespecialist på HR-servicecenter är ett serviceyrke – det är därför viktigt att du har ett tydligt kundfokus och stor förståelse för ”vem du är till för”. Du trivs med att arbeta strukturerat och i ett högt tempo för att följa uppsatta tidplaner. Du vill vara med och utveckla verksamheten och tycker att problem är till för att lösas. Din samarbetsförmåga är god – både med nära medarbetare och med HR-servicecenters kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringskonsult Malin Nissen.
Ansök via länken här eller direkt via Dreamwork.se genom att registrera ditt cv på tjänsten.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Helsingborgs stad, HR-avdelningen

Ansökan

Referens:
C13386
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f476ba4-7588-40ed-bdc1-0e5218bfadd1&TK=73f45be7-0cce-441e-b2bd-28a6315e2a8b
Sista ansökningsdag:
2017-06-08


Senaste inkomna jobb