Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Payroll Analyst till Astra Zeneca i Södertälje
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Payroll Analyst till Astra Zeneca

Om tjänsten

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Arbetsbeskrivning

HR People Services, söker en HR Payroll Analyst. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med högt tempo och möjligheter att utveckla sig själv och de processer vi arbetar med.
HR Payroll analyst arbetar i huvudsak som löneexpert. Lönehanteringen är outsorcad och information fås via vårt HR system - AZengage. Du arbetar i nära kontakt med outsourcings partnern NGA och AZ outsorcade Finansavdelning med lönerelaterad bokföring.
Rollen som Payroll Analyst innebär att hantera lönerelaterade ärenden enligt de regler och ramverk vi lyder under. Vi arbetar tillsammans med flera andra parter inom HR-organisationen, både lokalt och globalt. Fungerar som spindeln i nätet vad gäller hantering och bokföring av lönedata, semesterhantering, skuldhantering och förmåner via AZ förmånsportal ” Mitt Val”. Arbetet innebär även en hel del kontakter med finans, chefer/medarbetare i verksamheten samt leverantörer kopplade till förmånsportalen.


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med löneadministrativa arbetsuppgifter och bokföring är ett krav. Du har minst 2-3 års relevant erfarenhet men vi välkomnar även ännu mer erfarna kandidater. Du har stor arbetskapacitet, är lättlärd, drivande, självgående, serviceinriktad och flexibel. Meriterande är om du har kunskap om SAP, Workday, AstraZenecas HR-processer, avtal och policies. Vi förutsätter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Excel och att du är van att arbeta med siffror och avstämningar.

Viktiga ledord för denna roll är noggrannhet, att du är strukturerad samt har lätt för att samarbeta.
Då vi inom AstraZeneca arbetar med Lean och ständiga förbättringar är det viktigt med öppenhet för nya arbetssätt. Andra egenskaper vi värdesätter är stort kundfokus, kommunikationsförmåga och en förmåga att bygga relationer. Du bör tycka om att ha ett högt tempo.

Som person är du strukturerad, självständig och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har initiativförmåga och har intresse för problemlösning.

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående och förväntas pågå till sista december 2016. Som konsult är du anställd hos oss på Jurek Rekrytering och Bemanning men arbetar ute hos vår kund Astra Zeneca. Vi intervjuar löpande för denna tjänst varför vi snarast ser framemot din ansökan. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek; Nina Grundström 0708-955982 alt nina.grundstrom@jurek.se. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.


Start:

Omgående

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jurek Rekrytering & Bemanning
Hemsida:
http://www.jurekbemanning.se/

Ansökan

Referens:
3265
Webbplats:
http://www.jurekbemanning.se/jobb-in.aspx?IntelliplanId=3265
Sista ansökningsdag:
2016-01-26
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb