Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Payroll Assistant till vår ekonomiavdelning i Linköping i Linköping
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Payroll Assistant till vår ekonomiavdelning i Linköping

Om tjänsten

Är du en student i början av dina studier som vill skaffa dig värdefull praktisk erfarenhet av hela löneprocessen? Vill du jobba både med service och administration? Nu söker vi på Academic Work en Payroll Assistant till vår egen ekonomiavdelning som vill bli en del av vårt härliga Payroll-team. Låter det som något för dig? Fortsätt läsa!

OM TJÄNSTEN
Som Payroll Assistant på Academic Works interna ekonomiavdelning får du jobba med administration och service i en varierande miljö med hög energi och härliga kollegor. Du blir en del av team Internal Payroll med fyra kollegor. Här jobbar du med alla delar i löneprocessen för interna löner.

Såhär beskriver Saga, en av våra Payroll Assistants, vad hon tycker är roligast med sin roll:
"Det bästa med att arbeta som Payroll Assistant på Academic Work är att få möjligheten att hjälpa till i alla steg i löneprocessen, något som är enormt utvecklande och otroligt roligt! Arbetsuppgifterna på löneavdelningen är varierande vilket gör att det finns möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter. Företaget är lyhört och värnar om sin personal vilket gör att det enkelt att kombinera arbetet på Academic Work med studier. Jag kan varmt rekommendera att arbeta på Academic Work under din studietid, det är det bästa val jag gjort!"
Vill du bli Sagas nya kollega? Ta chansen och sök rollen som Payroll Assistant idag!

Hela Academic Works ekonomifunktion på både Sverige- och koncernnivå sitter i Linköping och är idag ca 50 medarbetare på både hel- och deltid inom olika processer och funktioner. Du blir en del av en ekonomiavdelning med en stark sammanhållning, ambitiösa kollegor och som ständigt utvecklas för att vara världens bästa ekonomiavdelning. Här är karriärvägarna många, vare sig du vill utvecklas i din roll med nya arbetsuppgifter, bli ledare eller jobba med processutveckling.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER
Som Payroll Assistant kommer du stötta bolagsansvariga Payroll Administrators i deras dagliga arbete. Detta innebär bland annat att:


* Administrera alla delar i löneprocessen
* Ge support till interna kollegor via mail och telefon
* Göra kontroller och rättningar av de löner som rapporterats
* Administrera statistik, försäkringar och pensioner


För dig som visar framfötterna och gör det lilla extra finns möjlighet att utvecklas och få mer eget ansvar.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar vid högskola eller universitet och tar examen tidigast sommaren 2021. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte ska åka på utlandstermin tidigare än höstterminen 2020.


* Har erfarenhet av att jobba med service
* Har erfarenhet av administrativa uppgifter
* Talar och skriver flytande svenska eftersom support via mail och telefon är en stor del av rollen
* Är bekväm med att uttrycka dig muntligt och skriftligt på engelska


Det är meriterande om du tidigare har jobbat med löner.

Som person är du serviceinriktad och gillar att hjälpa andra. Du tycker också det är roligt och stimulerande att arbeta med siffror och administration. Vidare är du flexibel och ställer enkelt om efter förändrade förutsättningar. Du tar stort ansvar för ditt eget arbete, är noggrann och håller en hög kvalitetsstandard. Eftersom vår kultur är viktig för oss ser vi också att du är en energispridare som gillar att ha många kollegor omkring dig.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Extra, ca 30 timmar i månaden. Majoriteten av dessa timmar är förlagda de två första veckorna varje månad. Under semesterperioden och jul finns möjlighet till heltid.
* Lön: Timlön
* Placering: På vårt kontor på Drottninggatan i centrala Linköping
* Kontakt: Anna Enberg, Talent Acquisition Manager
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
ca 30h/månad
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15020300
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/payroll-assistant-till-var-ekonomiavdelning-i-linkoping/15020300?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-02-21


Senaste inkomna jobb