Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Praktikplats på Företagsservice/Payroll i Stockholm
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Praktikplats på Företagsservice/Payroll

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor på Karlavägen erbjuder vi från november 2013 praktik för YH-studenter inom löneservice.

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad. Har du vad som krävs för att vi ska behålla och utveckla vår kundnöjdhet?

Om praktiken
Under din praktikperiod hos oss kommer du att få lära dig hela löneprocessen från början till slut. För din utvecklings skull kommer du att få arbeta med flera olika kunder av varierande komplexitet inom olika branscher. Du får en egen erfaren handledare och kommer under praktikperioden att ingå i vårt löneserviceteam med duktiga konsulter.

Vi söker dig som
- är social, positiv och driven
- har ambitionen att utvecklas som konsult
- har goda kunskaper i engelska

Du har ambitioner att i framtiden klättra i karriären och utvecklas till en duktig lönekonsult. Som praktikant hos oss behöver du ha stor initiativförmåga, drivkraft och engagemang. Du behöver också vara social, ödmjuk och ha intresse av människor. I vår familjära företagskultur lägger vi stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och ansvar. Detta är också avgörande faktorer i kontakten med våra kunder.

Vi erbjuder
För rätt person erbjuds en utvecklande praktikperiod i en familjär och professionell organisation med goda chanser att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Välkommen möjligheter.
BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är över 400 medarbetare och finns representerade på ett drygt 20-tal orter i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultationsorganisation med ca 48 800 medarbetare fördelade på drygt 1100 kontor i 135 länder.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ej specificerat
,
Ej specificerat
,
Ej specificerat

Arbetsplats

Arbetsplats:
BDO AB
Hemsida:
www.bdo.se

Ansökan

Webbplats:
http://bdo.se/karriar/lediga-tjanster?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D82%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb