Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Studieadministratör i Göteborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studieadministratör

Om tjänsten

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Studieadministratör

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.


 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

I universitets infrastruktur ingår två marina fältstationer, Kristineberg vid Gullmarsfjorden (Lysekils kommun) och Tjärnö vid Kosterfjorden (Strömstads kommun). Vid fältstationerna finns en bred serviceverksamhet (hotell, restaurang, laboratorier, fartyg, verkstad) med ett 40-tal anställda inom tekniska och administrativa yrken.

Institutionen för marina vetenskaper (http://marine.gu.se) är Sveriges mest kompletta miljö för marin forskning och utbildning, och är en av få sådana organisationer i Europa. Institutionen har därmed utomordentliga villkor för att bemöta framtida utmaningar inom marin forskning och utbildning.

Administrationen består av en administrativ chef, 1 controller, 3 ekonomer, 1 ekonomiadministratör, 2 personalhandläggare, 1 studievägledare, 1 projektkoordinator och 2 receptionister och nu söker vi en ny studieadministratör.

Arbetsuppgifter

Studieadministrationen på institutionen för Marina vetenskaper tillämpar ett arbetssätt där man arbetar i arbetslag tillsammans med utbildningsansvarig, studierektor och studievägledare. Arbetet planeras löpande tillsammans med andra och det är därför viktigt att vara aktiv i planeringsarbetet och medverka till en bra arbetsfördelning. Som studieadministratör kommer du att utföra och ta ansvar för olika uppgifter inom studieadministrationen. Arbetsuppgifterna innebär bland annat tentamensadministration, resultatrapportering, bokning av schema/lokaler, kursutvärderingar och arkivering/diarieföring. Administration av disputationer inklusive resebokningar samt andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Arbetsuppgifterna utförs enligt gällande rutiner och regelverk. En stor del av arbetet innebär att på olika sätt att ge information och service till studenter och lärare, till exempel genom att bemanna vår studentexpedition.

 

För fullstädning annons vänligen gå in på www.gu.seTill bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Löneassistent/LönekontoristVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs universitet
Hemsida:
http://www.gu.se/

Ansökan

Webbplats:
https://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=7998
Sista ansökningsdag:
2018-12-09


Senaste inkomna jobb