Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Byggmax ekonomiavdelning söker redovisningsassistent

Om tjänsten

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 119 butiker och hade 2014 en omsättning på 3,5 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda.

Till Byggmax ekonomiavdelning söker vi en redovisningsassistent.

I tjänsten ingår löpande redovisning, så som hantering av kassarapporter, leverantörsfakturor, reserveringar samt kontoavstämningar.

Som redovisningsassistent kommer du att ha kontakt med både interna och externa kunder, samt vara ett stöd för butikerna i redovisningsfrågor. Du kommer också att delta i det löpande förbättringsarbetet (Lean) som alla på bolaget arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp om fem redovisningsassistenter.

Byggmax erbjuder
Du får en möjlighet att bidra till vårt företags expansiva utveckling. Här får du arbeta i en platt organisation där du har en stor chans att påverka och göra skillnad. Byggmax är en ung och prestigelös organisation med starkt engagemang hos medarbetarna.

Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen, som är belägen på huvudkontoret i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du som person
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning.
Som person är du positiv, engagerad och du har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt.
Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt. Du drivs av att utveckla och förbättra i ditt dagliga arbete.

ANSÖKAN
Välkommen med en skriftlig ansökan via email till arbete@byggmax.se eller till Byggmax AB, Box 6063, Armégatan 40, 171 06 Solna, märk din ansökan med ”Redovisningsassistent”. Sista ansökningsdagen är den 20 jan 2016 (urvalet görs löpande).

RedovisningsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tills vidare
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
BYGGmax HK
Hemsida:
http://www.byggmax.se

Ansökan

E-postadress:
arbete@byggmax.se
Sista ansökningsdag:
2016-01-20
Övrigt:
Ansökan skickas till: BYGGmax HK Box 6063 17106 Solna


Senaste inkomna jobb