Ekonom med HR kunskap

Om tjänsten

Då vår nuvarande HR-manager flyttar från Göteborg, letar vi nu efter en ersättare. Assign är ett konsultbolag inom Automotive, Aerospace och IT-sektorn. Vi finns idag i Sverige och USA, där den här tjänsten är placerad på huvudkontoret i Göteborg. Är du ute efter en spännande tjänst i ett växande företag, där du får jobba med både ekonomi och HR? Då har du hittat rätt!Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba med redovisning, lönehantering och HR. I HR-delen förväntas du kunna ta stort initiativ till vad som behöver göras. I dagsläget så jobbar HR bland annat med att skapa processer och upprätta policys, uppföljning av statistik som är personalrelaterad, employer branding och event, uppdatering och upprättande av dokument så som lönekartläggning och jämställdhetsplan, samt mycket mer. På ekonomisidan kommer du initialt att jobba med redovisning samt lönehantering. Det är viktigt att du har god kunskap inom det du kommer jobba med då du förväntas kunna sköta arbetsuppgifterna självständigt. Då den här tjänsten är en tjänst som kommer att slås ihop av två nuvarande tjänster så är arbetsuppgifterna inte helt spikade. Det gör att det finns möjlighet för rätt person att till viss del få vara med att forma tjänsten.
Du ska ha erfarenhet av:
Redovisning
Lönehantering
HR-arbete
Vem söker vi?
Vi söker dig som är ekonom och som är van att jobba med redovisning och lönehantering. Du har även en utbildning inom personalområdet, alternativt att du på annat sätt har tillskansat dig kunskap inom området som innebär att du kan jobba självständigt med att driva HR-arbetet i organisationen framåt. Då vi är en engelskspråkig koncern så ser vi det som självklart att du känner dig bekväm med att använda engelska i ditt dagliga arbete. Våra värdeord är Professional, engaging, flexible och det är viktigt att du vill vara en del av ett företag som varje dag jobbar för att leva upp till dessa värdeord. Vidare är du en person som har ett högt engagemang och som vill vara med att driva företaget framåt.
Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten kontakta Nadia Forsmoo, HR-manager 070-4032622. Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsföretag.

RedovisningsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Assign
Hemsida:
http://www.assign.se

Ansökan

Webbplats:
https://assign.teamtailor.com/jobs/189874-ekonom-med-hr-kunskap?promotion=75925-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-01


Senaste inkomna jobb