Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Junior redovisningsekonom med höga ambitioner

Om tjänsten

Om Bravura:

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden:

Företaget är i en expansiv fas och söker nu en redovisningsekonom med högt kund- och servicefokus. Företaget inriktar sig på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning och arbetar mot att förädla värden för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag. Bolagets huvudkontor ligger i Malmö men har också regionkontor i Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Trelleborg. Företaget erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter till att göra karriär, växa inom bolaget och skapa goda förutsättningar för företagets framtid.

Arbetsuppgifter:

Som junior redovisningsekonom får du en god inblick i företaget och förvaltningsbranschen. Du arbetar med uppgifter relaterade till ekonomiområdet såsom bokföring, registrering av leverantörsfakturor och avstämningar. Du assisterar även kundansvariga med den löpande redovisningen. Du kommer också att utvecklas inom bokslut, kvartalsrapporter och budgetarbete.

Tjänsten har även en servicefunktion, vilket bland annat innebär kontakt med företagets kunder i olika ärenden.

I denna tjänst har du stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och för rätt person finns god möjlighet att göra karriär inom företaget.

Profil:

Utbildning: Civilekonomexamen eller kandidatexamen i ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning.
Erfarenhet: Vi tror att du har arbetslivserfarenhet inom ekonomi- eller kundserviceområdet.
Systemkrav: Ms Office-paketet, i synnerhet Excel.
Meriterande: Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från redovisningsarbete eller från förvaltningsbranschen, alternativt att du är nyutexaminerad och har arbetat vid sidan av studierna med uppgifter kopplat till detta.
Språk: Svenska och engelska, i både tal och skrift.
Övriga krav: B-körkort.

Vi tror att du är en nyfiken och positiv person som drivs av utmaningar. Du är serviceinriktad och har förmåga att ta egna initiativ. Du vill gärna arbeta proaktivt och kan se saker såväl ur ett helhetsperspektiv, som på detaljnivå. För dig är noggrannhet viktigt och du har en hög analytisk förmåga. Du är resultatinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål i en fartfylld miljö.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Plats: Malmö.
Lön: Enligt överenskommelse.
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonom, fastighetsbranschen, fastighetsförvaltning, bokföring, bokslut, leverantörsfakturor, ekonomi, företagsekonomi, Malmö, Skåne

RedovisningsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bravura
Hemsida:
www.bravura.se

Ansökan

Webbplats:
http://bravura.se/lediga-jobb/junior-redovisningsekonom-med-hoga-ambitioner-911401/
Sista ansökningsdag:
2015-12-15


Senaste inkomna jobb