Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Redovisningsassistent till Staples Connect!

Om tjänsten

Vill du ha en arbetsdag som inkluderar alltifrån löpande bokföring och kundreskontra till att bidra till goda kundrelationer? Vill du därtill jobba på ett expansivt och internationellt bolag? Då kan rollen som Redovisningsassisten hos Staples Connect vara rätt för dig.

Om vår kund
I över 20 år har Staples Connect levererat varor och tjänster inom IT-sektorn. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all kringutrustning och teknik. Våra konsulter med gedigen Microsoft-, Apple- och Linux-kompetens ser till att du som kund inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT-konsulter med hög social förmåga, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet för just era behov. Oavsett var kunden befinner sig eller hur stort företaget är hjälper vi till med produkter och tjänster så att all IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi tar fram skräddarsydda lösningar och säkerställer att de fungerar löpande. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik.
www.staplesconnect.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningsassistent hos Staples Connect kommer du få möjlighet att arbeta varierat med bland annat löpande bokföring, kontoavstämningar, indrivning av kundfordringar/fakturor samt vara behjälplig i bokslutsarbete. Vidare innefattar rollen att maximera kassaflödet och att säkra stabila inbetalningar. En naturlig del i rollen är att bidra till att skapa och bibehålla goda kundrelationer och säkerställa att arbetet sker i enlighet med lagar och policys.

Du kommer ingå i ett team om sex medarbetare inom ekonomi på kontoret i Mölndal.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande ekonomiarbete, gärna inom löpande bokföring och kundreskontra. Vi tror att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi alternativt några års erfarenhet av liknande uppgifter. Din kommunikationsförmåga är mycket god, såväl på svenska som engelska i tal och skrift. Din datavana är god och du har mycket goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av Visma Business är meriterande.

Som person är du noggrann och engagerad för ditt arbete samtidigt som du trivs i en roll där du får ta egna initiativ och egna beslut samt bidra med förbättringsförslag. Du är flexibel och är lika duktig på att samarbeta med andra som att självständigt driva ditt arbete framåt. Med din sociala kompetens och professionalism tillsammans med ditt intresse för ekonomi kommer du att trivas i rollen som Redovisningsassistent hos Staples Connect.

Vi erbjuder dig en varierande roll med både interna och externa kontaktytor i en internationell miljö, där du får vara delaktig i att utveckla och förbättra!

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdag är 21/2. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta gärna Rebecca Wernersson, rebecca@effektiv.se alternativt 073-244 49 87


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

RedovisningsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Effektiv Göteborg
Hemsida:
http://www.effektiv.se/

Ansökan

Referens:
1254
Webbplats:
https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1254
Sista ansökningsdag:
2019-02-21


Senaste inkomna jobb