Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bemanningspool för inkassorådgivning

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker inkassorådgivare till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg.
Du kommer att ingå i vår bemanningspool och arbeta minst 10h/vecka. Därför är det väldigt viktigt att du är flexibel!

Gillar du kontakt med människor? Drivs du av att få lösa problem och ge god service? Vill du hjälpa andra? Har du en öppen och social personlighet? Då är det dig vi söker. Du kommer att ingå i ett team och få utbildning och upplärning som stöttning i ditt arbete. I dina arbetsuppgifter kommer du att ha kontakt med geldenärer som har förfallna fakturor och ger dem förutsättningar att komma tillrätta med sin faktura.

Kontoret är beläget i centrala Göteborg och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 08:00-18:00.


Din profil
Krav:
- Svenska flytande i tal och skrift
- Gymnasiekompetens

Vi ser gärna att du har ett intresse för ekonomi eller juridik och har arbetat på en kundtjänstavdelning eller inom sälj tidigare och är van vid kundkontakt via telefon.
Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad, ordningssam och positiv. För att passa i rollen är du ödmjuk inför personer som hamnat i svåra situationer, och har lätt för att bemöta människor i utsatta situationer.

Du brinner för att ge god service och tycker att problemlösning är sporrande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt översikt i betalningsanmärkningar i rekryteringsprocessen för denna tjänst.


Om företaget
Då behovet av personal är stort och start behöver ske inom snar framtid kommer vi att gå igenom ansökningarna kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker genom att skicka ditt CV samt personligt brev till info@bemanningskontoret.se då vi ej tar emot ansökningar via länken nedan. Markera gärna med "Studentpool". Efter avslutad rekryteringsprocess sparar vi ej ditt CV.

Om oss
Vi växer!
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida! www.bemanningskontoret.se

InkassohandläggareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid 25%
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
AB Bemanningskontoret
Hemsida:
http://www.bemanningskontoret.se

Ansökan

Referens:
2816
Webbplats:
http://[KUND-HOST].se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=2816
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb