Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ikano söker en Leasing Agent för den norska marknaden

Om tjänsten

Brinner du för att ge god service och knyta värdefulla kundkontakter? Ikano Bank letar just nu efter två Leasing medarbetare till deras norska team, har du erfarenhet av leasing inom finans/bank - sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för IKANO Banks räkning en Leasing medarbetare till deras norsktalande team. IKANO Banks nordiska kundcenter ligger i Hyllie, ett expansivt område utanför Malmö, nära Köpenhamn. Hyllie erbjuder en attraktiv arbetsplats med utmärkta kommunikationer för medarbetare som kan tänka sig att pendla inom Sverige och från Danmark. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team med sex medlemmar som har god sammanhållning och stark teamkänsla.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IKANO Bank.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara att:


* Hantera leasing avtal. Validera och se till att avtalen är formellt korrekta, följa upp dessa samt registrering och utbetalning av avtalen.
* Svara på telefonsamtal och mail från kunder och samarbetspartner, främst gällande upprättande av nya avtal
* Hjälpa säljavdelningen med upprättande av nya avtal eller ändringar av redan existerande avtal
* Behandla försäkringsärenden
* Ad hoc uppgifter


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom ekonomi


* Har erfarenhet inom leasing/finans/bank eller liknande
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Meriterande om du kunskaper i andra nordiska språk

Som person är du målinriktad och ansvarstagande, du tycker om att ha nära kontakt med kunder och samarbetspartners samt att hjälpa till med att hitta lösningar till problem. Du är jordnära, prestigelös och positiv för att passa in i teamet och på Ikano Bank som stort. Du är en lagspelare och värdesätter ett bra samarbete med dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö, Hyllie
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
IKANO Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. IKANO Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. IKANO är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad.

InkassohandläggareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14997409
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ikano-soker-en-leasing-agent-for-den-norska-marknaden/14997409?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb