Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Prioritet Finans söker Inkassohandläggare i Göteborg

Om tjänsten

.

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp - mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan. Nu söker vi en ny medarbetare till inkassoavdelningen i Göteborg.

Om tjänsten som Inkassohandläggare hos Prioritet Finans
Inkassoavdelningen på Prioritet Finans består idag av rutinerade medarbetare med ett väl inarbetat fokus på tillgänglighet och personligt bemötande. Arbetet innefattar all form av inkommande och utgående kontakt via telefon, mail, kundwebb m.m. med företagets kunder och deras kunder i sin tur, men även med berörda myndigheter och övriga avdelningar inom företaget. På inkassoavdelningen hanteras varje dag en stor mängd ärenden där ett tungt egenansvar vilar på varje medarbetare när det kommer till beslut om vilka åtgärder som ska vidtas och hur varje enskild sak ska hanteras. Ärendena är av varierande art och fordringsstorlek och omfattar såväl egna konsumentkrediter, levererade varor och tjänster som bankfordringar m.m.

Vi söker dig som...
På ett eller annat sätt har erfarenhet av inkassohandläggning eller liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, lämpligen från bank- och finans, myndighet eller annat inkassobolag. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskaper inom ekonomi och juridik och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem såsom Nova/Aptic eller liknande. Vi sätter stor vikt vid att du har vana vid eller fallenhet för att bemöta alla kontakter på ett positivt men handfast sätt samt att du trivs med ett högt arbetstempo. Dessutom krävs ett väl utvecklat språk i både tal och skrift, vilket vi ser som en självklarhet även omfattar kunskaper i engelska.

Din möjlighet att snabbt komma in i rollen är avgörande för oss och du bör vara förberedd på att tidigt vara en självgående och bidragande del av verksamheten.

Som person är det viktigt för oss att du är lyhörd och att du på ett bra sätt kan ta till dig de rutiner som finns etablerade i företaget samt att du är prestigelös i samarbetet med övriga kollegor. Du kommer hantera en stor mängd fordringar dagligen och behöver ha kapacitet att behandla alla dessa snabbt men effektivt utan att tumma på den noggrannhet som krävs.

På Prioritet Finans gör vi en sak, en gång, på rätt sätt!

Vad Prioritet Finans erbjuder dig
Som Inkassohandläggare har du en central roll i Prioritet Finans verksamhet. För rätt person erbjuds en omväxlande roll i ett starkt team.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: David Utter-Laurell, Chefsjurist, 031-200 100,
Per Sernhage, Bolagsjurist, 031-200 100 (för frågor om tjänsten, ej ansökningar).
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-12-20

Urval sker löpande så vi önskar din ansökan omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

InkassohandläggareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oddwork Sweden AB
Hemsida:
www.oddwork.se

Ansökan

Webbplats:
http://oddwork.se/?job_id=95545&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb