Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Regionutvecklare Välfärd

Om tjänsten

Inom utvecklingsområde Välfärd arbetar Boråsregionen med kommunövergripande frågor som berör hela socialtjänstens samt den kommunala hälso- och sjukvårdens arbete. Kommunalförbundet verkar för att stödja och stimulera utvecklingen av kommunala frågor samt skapa en plattform för samarbete. Du kommer att vara en del i en utvecklingsorganisation med ett brett uppdrag och många kompletterande kompetenser. Det är ett flexibelt uppdrag med stor frihet under ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter
- Driva och samordna chefsnätverk
- Ansvara för att genomföra och följa upp projekt
- Föredragande för den politiska beredningen samt ansvar för beredning av ärenden
- Företräda Boråsregionens kommuner i arbetet med regionala och nationella myndigheter som Västra Götalandsregionen, Länsstyrelsen, Sveriges kommuner och landsting samt övriga kommunalförbund i Västra Götaland.


En intressant kandidat har ett generellt intresse för samhällsfrågor, relevant högskoleutbildning och bred erfarenhet från den sociala sektorn. Du är väl förtrogen med de uppgifter som kommunerna har inom området och är inte främmande för att arbeta på strategisk nivå. Du har en utpräglad förmåga att se helheter och erfarenhet av att självständigt leda processer och ta initiativ till samverkan. Du är en serviceinriktad person som ser fördelarna med relationsbyggande och samverkan. Då uppdraget innefattar förhandlingsarbete är du omvärldsorienterad samt har god utredningsvana.

Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. Erfarenhet från myndighetssamverkan och gränsöverskridande arbete är meriterande.

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund arbetar för att stärka utvecklingen i Boråsregionen. Förbundet är en kommunal samverkansorganisation med uppgift att tillvarata medlemskommunernas gemensamma intressen och främja deras samverkan. För mer information: www.borasregionen.se

Administrativ utvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträdesdatum och lön efter överenskommelse
Placeringsort Borås
Du måste ha körkort och tillgång till bil
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Arbetsplats

Arbetsplats:
SJUHÄRADS KOMMUNALFÖRBUND
Hemsida:
http://www.borasregionen.se

Ansökan

Referens:
Regionutvecklare Välfärd
E-postadress:
info@borasregionen.se
Sista ansökningsdag:
2019-06-05
Övrigt:
Din ansökan tillsammans med meritförteckning ska vara inkommen senast 2019-06-05 via epost till info@borasregionen.se. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringskonsulter och annonsföretag.


Senaste inkomna jobb